Csak nekem van ilyen önző férjem?
2 gyerekünk van, mind2 megőrül az apjáért:)
Szombaton pl. elkezdem a szokásos takarítást, pakolást, erre a férjem elkezd hőzöngeni, hogy ő nem tud enni, készülődni, mert menne edzeni...
Nekem muszáj csinálnom a házimunkát, a gyerekek mellettem eljátszanak együtt 2 és 4 évesek.
Ebből mindig óriási veszekedés kerekedik... annyira unom már. Szerintem annyira önző, csak magára gondol, arra nem hogy nekem mennyi teendőm van, amiben senki sem segít. Minden ötletet szívesen veszek.
Akkor a béke érdekében készitsd ki a reggelit neki és míg eszik és összekészül mennyj sétálni a gyerekekkel vagy húzodjatok be egy szobába és játszatok vagy mesélj nekik.
Ha elörre bepakolod a táskáját hamarabb el tud indulni.
Szerintem még ne neki álljon följebb, mert a házimunka közös feladat lenne, erre a hétvégétek meg úgy telik, hogy ő meg elmegy edzeni, és rád hagyja egyedül...
Neki a kikapcsolódás, szórakozás (ha csak persze nem hivatásos sportoló vagy edző és abból van a keresete) - neked meg a munka, hogy is van ez????????
Szerintem a minimum lenne, hogy csöndben marad, alkalmazkodik ahhoz az emberhez aki kiszolgálja, és még nem még ő hőbörög....
És Neked mikor hagy időt arra, hogy sportolni menj kedves kérdező?
A közös Élet nem azt jelenti, hogy a házimunkát is közösen végzik és a gyermeknevelést meg főleg?
Jó lenne ha feltennéd magadban ezeket a kérdéseket!
Én a helyedben biztos, hogy nem tenném elé a reggelit sőt leülnék vele beszélgetni minél hamarabb!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!