Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másna_k is volt ilyen a...

Másna_k is volt ilyen a kapcsolatában?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, eddig minden rendben ment. Az elején volt lángoló szerelem, aztán csendesebb, de maximális ragaszkodás és szeretet. Most pár hónapja azonban minden semmiségen veszekedünk, ő gyakran eljár bulizni egyedül, vagy mondjuk miután este elmegy tőlem benéz a szórakozóhelyre a haverokkal stb. Kevés a szex is. Már gondolkoztunk azon, hogy tartsunk szünetet, de a ragaszkodásunk nem engedte, utána minden rendben ment egy ideig, de aztán megint jött a vita és a sértődés. Pedig nagyon szeretjük egymást... Megcsalásról nincs szó egyik fél esetében sem.

Ti voltatok már így? Mi a teendő ilyenkor? Fel lehet dobni valahogy a kapcsolatot, vagy muszáj a szünet, esetleg a végleges szakítás? Mit tanácsoltok?

2011. jan. 8. 09:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Van egy mondás, miszerint a házasság nem örökké trtó nászéjszaka. Szóval, azt hiszem, van önálló élet a világon, még akkor is, ha házasságban vagy. Te is keress olyan dolgokat amik érdekelnek, annyi féle tanfolyam, sportolás, jóga, angol órák, vagy képzőművészet, szóval nem kell neked sem elakadni a konyhánál. Munkahelyeden is kiteljesítheted magad, vagy bármi Tedd meg a nagy ugrást!

Veszekedni meg nem kell. Tanuld meg az erőszakmentes kommunikációt. például itt: [link]

2011. jan. 11. 15:55
 22/26 anonim ***** válasza:
Az Én mottóm: egy pasi olyan mint egy jojó! El kell engedni ahhoz hogy visszajöjjön........!
2011. jan. 11. 17:47
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem szeretem az olyat amikor valaki azért megsértődik a párjára mert nélküle meg valahová, én nem tudnám elviselni ha velem így viselkednének.
2011. jan. 11. 19:09
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire segít, de leírom saját tapasztalatomat. " éve vagyunk együtt és kezdett nagyon ellaposodni a dolog. A napi rutin: munkából haza, vacsora, fürdés, beszélgetés, v. filmnézés, alvás. Az utóbbi időben már olyat is mondott, hogy nem biztos benne, hogy ugyanúgy szeret, mint régen. Aztán munkát kapott egy másik városban, sokkal jobban fizetőt, kár lett volna kihagyni. Elköltözött és csak hétvégén találkozunk. És hihetetlenül fellángoltak az érzelmek! A hétvégék boldogan telnek, csak egymással foglalkozunk, és legutóbb azt mondta, nem úgy szeret, mint az elején, hanem sokkal, sokkal jobban.. Bár nagyon nehéz hétköznap, de azt mondhatom: megérte. És már tervezzük, hogy oda költözöm én is, mert rájött, hogy nem tud nélkülem meglenni. Szóval: nekünk nagyon bejött a távolság. Pedig már majdnem szakítottunk...
2011. jan. 11. 20:21
 25/26 anonim ***** válasza:
2 éve
2011. jan. 11. 20:21
 26/26 anonim ***** válasza:
nálunk is ez volt a helyzet, sőt nálunk volt egy csábító 3. is, bár nem történt semmi, de felhívtam a figyelmét, hogy figyeljen oda, mert egyszer lecsapnak a kezéről. nem emiatt, de jobb lett a kapcsolatunk, azóta eltelt egy év, még mindig együtt vagyunk:) türelem kell és egy kis megbeszélés:)
2011. jan. 11. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!