Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Hiányzik a...

OliaTIRA kérdése:

Mit csináljak? Hiányzik a párom itt van valaki akinek barátja/férje más városban dolgozik?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 00:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudok ahoz munkahely kelenne.
2011. jan. 8. 00:42
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
És külföldön nincs munkalehetőség?
2011. jan. 8. 01:05
 13/17 A kérdező kommentje:
hát nem tudok róla.de a párommal kimenék.
2011. jan. 8. 01:08
 14/17 anonim ***** válasza:
84%

Bizony sokan élnak így,kénytelenek így élni,és ahol még pici gyerekek is vannak,az anyukának amelett hogy hiányzik a férje,még egyedül kell megküzdenie a mindennapos dolgokkal,a gyerekek nevelésével,háztartással,stb..

Úgyhogy Te még szerencsés helyzetben vagy,foglald el magadat,ezer dolog van amit csinálhatsz.

2011. jan. 8. 01:21
 15/17 A kérdező kommentje:
igen látom sajnos ez van:(
2011. jan. 8. 16:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Igazából nem értem hogymi olyan hatalmas probléma abban, ha valaki csak hétvégente van együtt a párjával. Azért ennyire nem kell összenőni, hogy pár napot ne bírjon ki az ember...

Én vőlegényem katona, másik városban tanulok, csüt estétől hétfő reggelig vagyok otthon, a többi nap max telefonon beszélünk, és remekül megvagyunk, de a hivatásából kifolyólag előfordul hogy 1-1 hétre, pár napra kiképzésre megy, sőt, volt hogy fél évre külföldre ment (és lesz is még ilyen). Most is 1 hónapig nem látjuk egymást mert úgy jött ki a lépés (nekem vizsgák, neki kiképzés). Szerintem simán ki lehet bírni, sőt, én azt mondom, ez tartja fenn a szenvedélyt, elég hamar ellaposodhat egy kapcsolat, ha folyton egymás fenekében vagytok... Az is érdekes hogy miért csak a nők nem bírják ha nem lehetnek non stop a párjukkal? Mert valahogy pasiktól még sose láttam ilyen kérdést... Ahogy olvasgatom itt gyk-n némelyik kéárdést...A két kezem összeteszem hogy nem pasi vagyok, nem bírnék ennyi hisztis libával. Na de ez már más tészta...:)

22/L

2011. jan. 8. 17:20
 17/17 A kérdező kommentje:
én nem hisztizek mert más lehetőség nincs jelenleg. Csak tudod azért rossz mert eddig reggel elment dolgozni de este velem volt.
2011. jan. 8. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!