Mennyi idő alatt felejtetted el az első, igaz szerelmedet?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 22:27
11/16 anonim válasza:
én sem felejtettem el :)
nehéz is lenne, itt horkol mellettem... 10 éve :)
12/16 anonim válasza:
5 ev, pedig o nem szeretett (nem is voltunk egyutt, de kozel voltunk baratilag pedig tudta hogy elpusztultam volna erte). Aztan utana egyetem alatt soha nem lattam (en kulfoldon jartam vegig).
Szerencsere, egy kozos ismerosunk reven ujra talalkoztunk, es hatalmasat csalodtam (szerencsere mivel van egy baratnom akit szivbo szeretek). Semmi nem volt benne olyan ahogy azt en elkepzeltem es ahogy en emlekeztem ra, pedig fizikalisan szinte semmit nem valtozott. Azota egyszer se gondoltam ra, pedig 2 evig o volt az istenno.
13/16 anonim válasza:
olyan nem volt és nem is lesz :D
15/16 anonim válasza:
Az én első barátom egy önző, gyáva, jellemtelen, hazug alak volt. Sokáig tartott, míg végre szakítottunk, de aztán csak jobb lett. Nem szokott egy kicsit sem hiányozni, mert több fájdalmat okozott, mint örömöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!