Fanni névről vélemények?
Így hívnak. Elvagyok vele. Se nem szeretem, se nem utálom. Nekem az egyik barátnőm nagyon édes becenevet adott. Csak kreatívnak kell lenni. Igaz, majd 20 éves koromra én sem tudom majd magam elképzelni hogy Fanninak szólítanak, de ez van. :DD
14/L
Szerintem egyszerű, vidám, aranyos név. És aki azt mondja, hogy csak gyerekkorig jó: Ott vannak azok a nők, nénik... akiket Panninak neveznek. Hát ha az való idősebbeknek, akkor a Fanni is jó lesz...
Másik érv: Manapság annyi "szokatlan" új név van, hogy mire felnő egy ma született Fanni, egyáltalán nem lesz szokatlan.
Amúgy annyira nekem sem tetszik, de nincs bajom vele.
(A Dzsenifer, Napsugár, Életke, Őzike, Mercédesz, stb nevek viszont idegesítőek. A Fanni nem ez a kategória.)
Becézés: Talán jobbak is a becézhetetlen nevek, mert esetükben egy idegennek első találkozás után nem kell zavarban lennie, hogy akkor most hogyan is szólítsam. Pl bemutatkozik egy Zsuzsanna. Hívjam Zsuzsannának, vagy inkább a Zsuzsit, Zsuzsát, Zsuzskát szereti? Ha nem mondja meg kell kérdezni, különben tök kínos egy ideig megszólítani... Egyre jobban tetszik a Fanni név. :)
Fanni vagyok én is. :D
szeretem a nevem, csak nem nagyon illik hozzám, mert olyan kis aranyos név, én meg eléggé vad, és nagyszájú vagyok :OxDD
amúgy lehet azt becézni, nekem is rengeteg becenevem van. most kapásból 8 jutott eszembe:D pl: Fancsi, Fancus,(Fancuska, ezt utálom mondjuk. xD) Fannika, Fafa, Fanka, Fannesz, Fannus, Fanna.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!