Normális dolog az, ha valakinek 30 év fölött még mindig a szülei irányítják az életét? Hogy lehet a szülőket erről "leszoktatni"?
nekem is van ilyen ismerosom.. nagynehezen ravettem, hogy 31 evesen koltozzon el a szuleitol.. heti 4x jart haza, otthon evett, es hazavitte a szennyeset.. es nem tudtam megmagyarazni neki, hogy ez nem kuloneles...
mindenben iranyitjak, ami latszik is az eleten, az onallosagan.. nincsenek baratai, baratnoi, nincs motivaciója, csak vegetal.. en jopár évet raszantam az eletembol, probaltam neki segiteni, de nem ment. segiteni csak azon lehet, aki akarja. ok meg nagyon nem akarjak. jo a mamakonyha, mamahotel, stb. egyedul életképtelenek.. es nemcsak az o hibaja, a szuleié is, megmondjak neki, hogy 10re legyen otthon.. a szuloket nem tudod leszoktatni szerintem, az alanynak kell "kirepulni".
én 26 vagyok, és a nagyfaterékkal élek..
mindenbe belepofáznak, irányítgatnak..
rájuk hagyom mert 80 felett lehetnek rigolyáik
nem lehet leszoktatni. mindig gyereke leszel valakinek és mindig aggódni fog a szülő..
viszont önállósodni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!