Pasik, gáznak tartjátok a lányoknál az egyéjszakás kalandokat?
Ha ügyesen sikerül megválasztani a partnert, akár olyat is kifoghatsz, aki törődik Veled még egy alkalomra is eléggé, hogy elérje, hogy elélvezz, és nem türelmetlenkedik.. :)
Nekem - szerencsére - volt már ilyen egy-kettő, amikor szükségem volt rá.. :$ :)
Szóval egyáltalán nem gáz, csak tényleg válogass, ha már válogathatsz, és vigyázz magadra! :)
28N
Szerintem eléggé visszataszító az egy éjszakás kaland..mindkét nemnél. Ha valaki szexet akar, akkor ahhoz egy társ kell, és nem egy "akárki" akit még 10 perce sem ismer...
Még az állatok is különbek (igaz, nem csak ebben a dologban...) hiszen azoknál is fontos az, hogy a nőstény milyen párt választ magának. A hímek udvarolnak, és "bemutatkoznak" és az alapján dönt a nőstény.
Szerintem elég gáz az ilyen felfogás, hogy "mindegy ki az csak lyuka/p.cse legyen"...
Abba is érdekes belegondolni, hogy aki rendszeresen vesz részt egy éjszakás kalandokban idegenekkel, akkor milyen lehet neki úgy végigmenni az utcán (pl kisvárosban), hogy minden 10-ik szembejövővel volt már dolga...
Szóval szerintem nagyon gusztustalan ha valaki minden nap más ágyában fekszik..
23/f
Persze mondják itt a fiúk, hogy nem gáz, nyugodtan egyéjszakázzatok csak. Megsúgom, hogy a fiúk 99% ilyenkor arra gondol, hogy mekkora egy kis r!ngyó és még hasonló szép gondolatok járnak a fejünkbe, ezt vagy elismerik vagy nem, de attól még így van. Úgyhogy hajrá, ha titeket nem zavar, hogy ingyen lyuknak néznek titeket ;)
25/F
személy szerint igen! persze felőlem mindenki azt csinál amit akar, de ha egy lányról aki tetszik kiderülne, hogy volt már jópár egyéjszakás kalandja akkor lehet, hogy hagynám. szerintem nem vagyunk állatok, hogy pusztán az ösztönök hajtsanak. nálam azért ez felfogásbeli kérdés, mert az a nő aki csak a szex miatt hajlandó összejönni valakivel ott bizonyára eltér a gondolkodásmódunk.
én inkább ismerkednék és egy rendes kapcsolatot keresnék, de ezt nyilván te jobban tudod mi a jó neked.
a palik többsége nem tartja gáznak, én ilyen vagyok.
23f
A vibrátor az egy teljesen egészséges segédeszköz arra, hogy az ember lánya megismerje saját testét, és azt, hogy mi a jó neki. Erre egy férfivel nem olyan könnyű rájönni, mert olyankor nem arra koncentrálsz, hogy megkeresd a g-pontodat, meg hasonlók....Miért kell ennyire prűdnek lenni? A lányok igenis szoktak maszturbálni, és ez a normális, nem az, ha valaki elfojtja magában az egészet, aztán meg csodálkozik, hogy ugyan mégis miért nem volt még soha orgazmusa...Amúgy meg miért kell rögtön azt hinni, hogy ha valaki vibrátort használ, már állandóan csak önkielégít? Lehet, hogy hetente vagy 2 hetente csak 1x csinálja...akkor már rögtön szűk látókörű, és mindig csak arra gondol?
Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem nem gáz, amennyiben nem csinálja hetente és nem azért jár a diszkóba, hogy felszedesse magát valakivel. Ha mondjuk 1-2 alkalommal becsúszik egy ilyen lehetőség, és a srác tényleg normálisnak tűnik (és számomra az is követelmény, hogy értelmes is legyen valamennyire...), akkor hajrá! De a csaj ne ezért járjon szórakozni, hanem inkább csak magától adódjon a szitu.
Ha meg pasi lennék, nem érdekelne. Mi ez a birtoklási vágy bennetek?? Nem mindegy, mit csinált a lány előttetek, ha egészséges és hűséges? Persze itt nem a hetente pasizós r*ngyókra gondolok, hanem azokra a lányokra, akiknek volt kb. 5 pasi az életében a kapcsolat előtt. Egy csomó férfi úgy gondolja, hogy a barátnőjük, feleségük csak az övék lehet, és így egy csomó igenis normális lányt dobnak félre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!