Van még itt olyan ember 20 felett aki nem volt még szerelmes?
Figyelt kérdés
21 vagyok, és még soha nem voltam. Lehetséges, hogy már nem is leszek? Nem arról van szó, hogy nem lenne kivel ismerkednem, egyszerűen csak nem látom bennük a leendő párom.2011. jan. 6. 21:54
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam. Írhattok még :)
2011. jan. 6. 22:29
12/14 anonim válasza:
Jelen. 29/L. Fellángolások voltak, de a nagy Ő még nem jött. Nem is siettetem, mindennek megvan a maga ideje.
13/14 anonim válasza:
30f.23éves koromban kezdődött az első komoly kapcsolat.6 hónap után szakítottam.3hét múlva visszafogadtam mert kezdtem érezni valamit amit még soha.2 év múlva szakított velem.ahogy kimondta,elszürkült a világ.hónapokig őrjöngtem,ittam,baxtam.a szakítás döbbentett rá mennyire de mennyire szerelmes voltam.remélem még leszek valaha szerelmes.a viszonzott szerelem a legjobb érzés.ennyi
14/14 anonim válasza:
Én már sokszor voltam szerelmes, de egyik nő sem érdemelte meg!
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!