Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a teendő? Elég bonyolult a...

Mi a teendő? Elég bonyolult a dolog.

Figyelt kérdés

Bnöm szilveszterkor a barátjánál aludt,január 1-én az anyja azt mondta neki,hogy jöjjön haza mert a csaj (legyen A) unokatesója olyanokat mondott,hogy leitta magát A és tiszta részeg volt,közben egy csepp alkoholt sem fogyasztott.

A anyja msnen mondta ezeket a dolgokat és A annyira felidegesítette magát,hogy olyanokat írt az anyjának,hogy a barátjánál sokkal jobban bánnak vele,mert otthon csak csicskáztatja az anyja.

4-en vannak testvérek,az apjuk felakasztotta magát,csak az anyjuk neveli őket.A legnagyobb fiú most 17 vagy 18 ő is és a legkisebb is aki néhány éves el van kényeztetve.Bnöm és a huga (ők ketten a középsők) szószerint levannak sz'rva.

Most az a helyzet,hogy A dühében azt is írta,hogy terhes és,hogy mit szól hozzá az anyja,hogy nagymama lesz,de ez közben nem igaz.

A már majd' egy hete nem jár haza csak este aludni,egész nap a barátjánál van,suliból is rögtön oda megy.

Azt mondta A,hogy ha nem változtat az anyja a dolgokon,illetve a fiú tesója a dolgokon és továbbra is leszarják,akkor szül egy gyereket amint betölti a 14-et.Hiába próbáltuk lebeszélni róla,hogy csak a gyerekkel és magával tolna ki,akkor se változott a véleménye. :SS

Hamarosan 14 lesz és ezt már alig várja mert az elmondása szerint akkor már nem vitetheti vissza az anyja magához.Ez igaz?

13/L

2011. jan. 6. 18:30
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
NEM KAMU!
2011. jan. 6. 18:51
 12/29 A kérdező kommentje:
A barátja szülei állítólag jobban szeretik...én azért ilyet nem mernék csinálni az anyámmal. ://
2011. jan. 6. 18:52
 13/29 anonim ***** válasza:
49%
Hát ez nagyon kamu...Mért menne az egyik osztálytársatok a házukhoz ha már haza se megy? :D Kicsitt elrontottad a történetet...amúgy az anyja meg szépen elmehetne érte és hazarángathatná...Nem az osztályfönöknek árulgatná xD Hehe...persze majd még reklámozza hogy mekkora ribanc a lánya.A másik meg az hogy az osztályfönöknek meg nem sok köze van beleszólni...Jah és a barátja szülei sem hagynák hogy éljen ott mint egy kiskirálylány és babát szüljön a nyakukra...
2011. jan. 6. 18:54
 14/29 A kérdező kommentje:
Azt írtam,hogy csak este jár haza aludni.Tehát ha este haza megy,akkor reggel is ott van.Ezért ment érte az egyik osztálytársam suli előtt.Mit rontottam el?Mit kell kamuzni?Ha nem hiszed el akkor ez van.Sajnos van ilyen is és ez most egy hozzám közelálló emberrel történik...
2011. jan. 6. 18:57
 15/29 anonim ***** válasza:
Jó nem olvastam...akkor válaszolok úgy hogy "elhiszem" :)... Na!14 éves.14 évesen is bármit(kb.)megtehet vele az anyja(ezt azon értem hogy haza viheti és elviheti abortuszra is,eltilthatja a barátjától stb.)Mondd meg a barátnődnek hogy megérné neki?Aztán az anyja ha elrángatjaabortuszra akkor az nem egy kellemes élmény/emlék.14 évesen amúgy sem normális dolog gyereket szülni.És aztán meg rápasszolni az "anyosára".És még sorolhatnám...blablablabblaa...De nem hiszem...Ha meg tényleg igaz akkor gáz hogy van ilyen a mai világban...
2011. jan. 6. 19:02
 16/29 A kérdező kommentje:

Azt mondta A,hogy el akarja tiltani az anyja a barátjától és azt mondta A,hogy harcolni fog. O.o

Abortuszra nem nagyon lenne pénzük.

Nem tudom,hogy mi lesz ebből,de nagyon elrontaná az életét,ha ilyen korban gyereket szülne. ://

2011. jan. 6. 19:05
 17/29 anonim ***** válasza:
Ha abortuszra nincs, a gyerekre se lesz.
2011. jan. 6. 19:13
 18/29 A kérdező kommentje:
Igen és ezt nem bírja felfogni.Mert úgy van vele,hogy az anyósa majd felneveli. :SS
2011. jan. 6. 19:17
 19/29 anonim ***** válasza:
Madame Hív újra köztünk van...
2011. jan. 6. 20:19
 20/29 A kérdező kommentje:

Milyen Madame Hiv?

Nem lehet felfogni,hogy ez igaz?!

Úgy utálom az ilyenek,hogy idejönnek olyanokat írogatni,hogy kamu meg madame hiv.:@@@@

Igaz történet,ha nem hiszed el akkor így jártál,sajnállak...

2011. jan. 6. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!