14 évesen elköltözhetek otthonról?
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 18:15
11/19 A kérdező kommentje:
Nem hsizti...komoly gondok..hoszú történet és már nagyon rég elhatároztam magam. PIllanatnyilagnincs "harag" köztemés azüleim között...egyébként a barátomhoz költöznék-vel s a szüleivel is beszéltünk mér erről.
2011. jan. 6. 18:51
12/19 anonim válasza:
Ha elköltözöl a barátodékhoz, és ez kiderül akkor megvonják a családi pótlékot. Egy ismerősöm így járt.
13/19 A kérdező kommentje:
Tehát akkor megtehetem?Akkor is ha a szüleim titlják?
2011. jan. 6. 19:09
15/19 anonim válasza:
Nem teheted meg a szüleid beleegyezése nélkül.
16/19 anonim válasza:
gyámúgy családsegítő,iskolai gyermekvédelmi felelős...
17/19 anonim válasza:
Nem nem teheted meg azt, hogy a hasadra ütsz, és elhúzol. Mégis hová mennél?
Miből élnél, fizetnéd a tanszert, vennél ruhát?
Amúgy mintha a tizenéves önmagamat olvasnám. 19 évesen elköltöztem, mert úgy gondoltam majd én megmutatom.A belemet is kidolgoztam suli mellett, hogy három másik lánnyal ki tudjam fizetni az albérletet.
Most 22 vagyok, férjem és gyerekem van. Őszintén megértem anyámat. A babám elérte az első dackorszakot, anyós állandóan szerkíroz (együtt élünk). Sokat beszélgetünk azóta anyámmal. Ő a hősöm. Te is akkor fogod a szüleidet megérteni, amikor lesz egy-két gyereked.
18/19 anonim válasza:
Csak a törvényes gyám engedélyével változtathatsz hivatalosan lakhelyet. Kérheted, hogy a gyámhivatal nevezzen ki másik gyámot (nagymama, másik rokon), de ehhez komoly indokok kellenek. Nem hiszem, hogy a gyámhivatal engedélyezné a barátod szüleinek a gyámságot, mert ha odaköltöznél valószínűleg szexelnétek, ami törvénybe ütközik a te korodban.
19/19 anonim válasza:
Költözés nélkül is szexelhetnek a parkban,ahhoz nem kell odaköltözni a fiúhoz,nem ágyfüggő,amúgy meg ha annyira menni akarsz szerintem tanulj,várd meg mig 18 leszel,utána a holdra is mehetsz,lesz iskolád és nem hozhat vissza a rendőr se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!