Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Milyen az a nő,...

Férfiak! Milyen az a nő, akitől teljesen biztos, hogy gyermeket akartok? Nők! Milyen az a férfi, akit gyermeketek apukájának képzeltek el?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 11:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
52%

12:13

De van! Jelentkezem! :)

Parom kijelentette, hogy vagy elvetetem a babat, s egyutt maradunk, vagy megtartom es elvalunk. Megtartottam, s elfogadtam azt is, hogy szakitas lesz a vege. Aztan jott azzal, hogy biztos majd gyerektartast fogok tole kovetelni... Nincs szuksegem a penzere, a vagyonara, semmijere! Ezt mar az elejen kijelentettem. Semmi nem kell tole!

Ma egy honapos a baba, nincs a neven, nem szerepel a neve az anyakonyvi kivonatba. Hozzateszem, az elejen en nem akartam, hogy meg csak eselyem se legyen kovetelni a gyerektartast, vegul kesze-kusza kapcsolatunknak koszonhetoen neha eljatszottam a gondolattal, hogy benne lesz a neve(mindenkepp az en nevemen lett volna), de vegul nem jott el mikor kellett anyakonyveztetni(feltem, hogy meg lesz szegyenitve a kislanyom, hogy "anyad nem tudja ki az apad...", "lelencke" meg ilyen es ehhez hasonlo "gyerekbeszolasoktol" tartok)...

Borzasztoan haragudtam ra, hisz a korhazba voltam, csaszarral szultem, ossze voltam kicsit esve, es xart reank, meg se latogatott minket...

Ennek ellenere 3 es fel het utan ugy dontott latni akarja a babat, - kiderult, h "majdnem" meg is csalt - s mindennek ellenere beengedtem...

Vegighallgattam bunbano szovegeleset... hulye vagyok, mert belementem, hogy maradjunk egyutt, pedig paros labbal kene kirugjam, s repuljon szarnyak nelkul 170 km-t vissza a kis "Bíborkajahoz", de adok neki meg egy eselyt...

Hozzateszem, nem azert vagyok vele, mert nem kapnek jobbat nala. KApnek, ezeszer jobbat mint o...

Amugy, ha osszeszedne magat nagyon jo apja lenne a leanykanknak. Ert a gyermekek nyelven, odaado, intelligens, felelossegteljes, le tud menni egy kisgyermek ertelmi szintjere, es ugy tud neki elmagyarazni mindent, ami egy kisgyermek fejebol kipattan, barmilyen kerdesrol is legyen szo, megtalalja a tokeletes valaszt ra, nem hazudna neki, s meg ha fajna is az igazsag, ugy magyarazna el, hogy a gyermek lelket ne tiporja szet...

Persze ugy tunik ellentmondok sajat magamnak, mert teljesen nem ilyen ember rajzolodik ki az elejen leirtakbol, de ismerem mint a tenyeremet, es o kepes ilyen is lenni...

Tokeletes apa a szamomra, csak helyre kell jonnie... megadom neki az eselyt.

20/L

S elvileg olyan not kepzelt el a gyermekei anyjanak, mint amilyen en vagyok... :)

2011. jan. 6. 12:58
 22/28 anonim ***** válasza:
78%
A párom tökéletes apa lesz! Titokban még kicsit félek is attól, hogy inkább apás lesz majd a gyerekünk, annyira jól bánik a kicsikkel én meg sokszor nem is tudok mit mondani nekik. :D
2011. jan. 6. 14:01
 23/28 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:58

és miből élsz? miből fogod a gyereket finanszírozni? tudom, hogy a gyerektartás nem elég erre, de azért némileg könnyebbség (ha más nem, hát zsebpénznek a gyereknek, vagy félretenni neki 18 éves koráig).

Az ékezetlen betűkből itélve nem Mo-n laksz. milyenek a körülményeid?

Talán nem szorulsz rá arra, hogy anyagilag valaki támogasson... igy mondjuk nem nehéz nem igényt tartani a gyerektartásra.

2011. jan. 6. 14:25
 24/28 anonim ***** válasza:
92%
Röviden válaszolva a kérdésre: egy a biztos, csak ne olyan férfi legyen, mint akik ide válaszoltak.:)
2011. jan. 6. 15:15
 25/28 anonim ***** válasza:

Párom : szőkés barna haj,zöld szem(kiskorában kék volt),vékony.

Viszont belsőre van min "fejlődni".Agyilag nem látszik hogy 26éves lesz.

2011. jan. 6. 16:51
 26/28 anonim ***** válasza:
24%
22F-el értek egyet, azzal a különbséggel h okosság meg más tulajdonságukban nagyjából egy szinten legyünk, mert ha jobb nálam akkor kisebbségi érzésem lenne. :P
2011. jan. 6. 18:03
 27/28 anonim ***** válasza:
78%
hát ez elég hosszadalmas lenne ha részletesen belemennék. de nekem az a véleményem, hogy alapvetően két fajta nő létezik: aki anyának való meg aki "szórakozásra". félre ne értsetek, én nem szoktam szórakozni, akit ide sorolnék azt inkább hagyom.
2011. jan. 6. 19:05
 28/28 anonim ***** válasza:

A nő legyen szép és okos, hogy a gyerekek is örököljék ezeket a jó tulajdonságokat, legyen gondoskodó, ne olyan, akiről kiderül, hogy rossz anya, olyan, akinek szívesen segítek, nem pedig helyette kell foglalkozni a gyerekkel, mert a karriert választja, megértő legyen, kedves, énekeljen szépen, a szíve pedig teli legyen szeretettel.

Honnan fogom tudni, hogy ő az? Onnan, hogy velem is szépen, jól, szeretettel bánik.

33-F

2011. jan. 8. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!