Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Milyen az a nő,...

Férfiak! Milyen az a nő, akitől teljesen biztos, hogy gyermeket akartok? Nők! Milyen az a férfi, akit gyermeketek apukájának képzeltek el?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 11:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
10%

Ucsónak mondom, hogy már megtaláltam. :) 3 éve élünk együtt.

És az, hogy nem mond nemet, nem azt jelenti, hogy ő nem akarja, hanem azt, hogy mindketten ugyanarra vágyunk. Nagy különbség! Félreértettétek. Úgyis mondhatom, hogy elutasítom a prüdériát.

Szerintem egy okos nő engedi, hogy a férfi válassza ki az éttermet, kikéri a véleményét a ruhájáról és a hajáról, és ha a férfinak nem tetszik, akkor nem fogja csakazért is kilövetni a csöcsét.

F/22

2011. jan. 6. 12:12
 12/28 anonim ***** válasza:
18%

Aki "teljesen biztos" ,hogy nem követel horribilis gyermektartást és nem zsarol a láthatás korlátozásával.

Ilyen korrekt Nő nincs, mert a gyermek vélt érdekeire fogja saját kapzsiságát.

2011. jan. 6. 12:13
 13/28 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy az én párom tökéletes apának, nagyon jól, talpraesetten bánik a gyerekekkel, mindent meg tud csinálni, nem kell noszogatni, kérés nélkül segít. És én is ugyanígy neki. Nálunk nincs ilyen, hogy mi a nő meg a férfi feladata. Segítünk a másiknak szó nélkül. De emellett határozott, férfias, belevaló pasas és nagyon normális, intelligens. Érzem, hogy ő a férfi.

Nekem talán ez a legfontosabb, hogy: közösen, együtt, mindkét fél beleegyezésével.

Persze van, amiben én vagyok a jobb vagy tapasztaltabb, valamiben meg ő, ezért ilyenkor mindig irányít valamelyikünk, de ez teljesen természetes.

De az, amit ez a 22F írt, hogyha van egy határozott állásfoglalása, azt a nőnek feltétel nélkül el kell fogadnia meg minden erotikus óhaját teljesítenie kell a nőnek? Ha-ha-ha. Kikacagom. Bár sajnos van ilyen nő, aki teljesen alá tudja rendelni magát egy ilyen alaknak..

2011. jan. 6. 12:14
 14/28 anonim ***** válasza:
76%
Hát tényleg félreértettük, mert eléggé félreérthetően (azaz egyértelműen..) írtad.
2011. jan. 6. 12:16
 15/28 anonim ***** válasza:
75%

De azért ugye, te okos férfi, engednéd, hogyha a barátnőd nem abba az étterembe akarna menni, akkor KÖZÖSEN válasszatok ki egy megfelelőt? Vagy ha neked nem tetszene a ruhája, attól még felvehetné?

Nekem is számít a párom véleménye, és eléggé egyezik az ízlésünk, de volt már olyan ruha, ami neki nem tetszett annyira.. na és? Nekem tetszik azóta is, és hordom. Azóta már ő is megszokta.

2011. jan. 6. 12:19
 16/28 anonim ***** válasza:
53%
az okos nő úgy éri el, amit akar, hogy nem mond ellent a férfinak...
2011. jan. 6. 12:26
 17/28 anonim ***** válasza:
68%

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:13

ha nálad ennyire garantált egy válás, akkor ne vállalj gyereket SENKIVEL. de még házasságot se, senkivel.

2011. jan. 6. 12:26
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Én fiatal vagyok, 20 éves, a párommal 3 éve élek együtt, nagyon hamar hozzáköltöztem, de biztos vagyok benne, hogy pár éven belül tőle szeretnék gyerekeket, és vele képzelem el az egész életemet, mert.....

-Mindig, mindenben számíthatok rá!

-Mindig szem előtt tartja, hogy nekem mi a fontos, mit szeretnék! (még ha morog is néha)

-Nagyon családcentrikus!

-"Biztonságban" érzem magam mellette, és ez szerintem nagyon fontos egy nőnek!

-Szeretem az anyját is :D Nagyon jól kijövünk.

-Jól néz ki, jó az ágyban:)

Persze, mint minden ferfinak vannak rossz tulajdonságai is, nem is kevés, de mindenkinek van!

2011. jan. 6. 12:38
 19/28 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Én is azt mondom, hogy az én gyerekem apja legyen példaértékű! Legyen okos, engem sem zavarna, ha okosabb nálam, de azért nagyon ne :) Szeresse az állatokat mindemellett számomra nem probléma, ha karrierista.

A pénz is fontos, de csak annyiból , hogy ne én tartsam el. Én kiteszem a lelkem, tanulok, hogy jó legyen, akkor ő is tegyen érte, ne csak az én munkámat élvezze. Fontos, hogy ne kábítószerezzen, még füvet se! Az én ágyamba kábszeres nem fekszik be.

Külsőleg nincsenek nagy elvárásaim, mindössze annyi, hogy legyen magasabb nálam. Elég nagy elvárás az okosság ahhoz, hogy majdnem teljesíthetetlen legyen. Az életkor is fontos nekem, én mindig a nálam jóval idősebbeket szerettem. És nagyon fontos, hogy passzoljunk mint férj és feleség, ne csak mind két jó szülő. Hozzám a jó humorú érdeklődő, gyors észjárású férfiak passzolnak, a gyerekem apjának is ilyet szeretnék :)

2011. jan. 6. 12:46
 20/28 anonim ***** válasza:
75%

Minap félfüllel meghallottam, mikor a párom a szomszéddal beszélgetett. Annyit hallottam, hogy a párom mondta a szomszédnak, hogy neki aki Szent az én és az Édesanyja.

Szerintem ezzel mindent elmondtam.

2011. jan. 6. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!