Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzódom a párom barátjához....

Vonzódom a párom barátjához. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 3,5 éve vagyok együtt a barátommal, lassan fél éve egy albérletben lakunk két barátjával.

Az egyikkel, aki mondjuk legyen B nagyon jól elvagyunk.

Az elmúlt egy hónapban azt vettem észre, hogy szinte minden nap flörtölünk. Nagyon szeretem a barátomat és nem akarom elveszíteni, de egyszerűen vonzódom B-hez.

Filmet nézünk egy ágyban mikor nincs otthon a párom és simogatja a kezem, megjegyzéseket tesz, hogy csinos és sexi vagyok, együtt készülödünk a fürdőben, fogat is mostunk együtt.

Szilveszterkor elég erotikusan táncoltunk. Mikor hazaértünk még rágyújtottunk, és kb.5 cm-ről beszélgettünk és nem sokon múlt hogy ne csók legyen belőle. Mikor elszívtuk a cigit, azt mondta inkább elmegy aludni, nem szabad engednünk a kísértésnek.

Egyszerűen nem tudom mit csináljak.

Vonzódom hozzá és imádok vele flörtölni.

Utáltam mikor bemutatott a párom neki és jött hozzánk,de mióta összeköltöztünk nagyon forr köztünk a levegő...

Már a párom is megjegyezte,hogy sok időt töltünk együtt B-vel.

Lehet, hogy ez a miatt van, hogy a páromtól mióta összeköltöztünk nem kapom meg a gyengéd érintéseket stb. ,B-től meg igen?

Nem tudom mit csináljak, nagyon szeretem a barátomat,de érdekel,hogy milyen lenne B-vel a csók,a sex...

2011. jan. 4. 18:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%
Bocs, hány éves vagy?
2011. jan. 4. 19:48
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
ennek tudod mi lesz a vége? az hogy összejössz párod barátjával akár egy csók akár sex erejéig, aztán ez kiderül, a párod dobni fog és a havernak sem fogsz kelleni. tehát két szék közül a padlóra esel. ha szereted a párodat és vele akarsz maradni akkor azt ajánlom költözzön el a haver vagy pedig ti, mert ha marad úgyis megcsalod a párod.
2011. jan. 4. 19:49
 23/29 anonim ***** válasza:
76%

Ahh. Nincs ilyen "szeretem a páromat de meg akarom csalni". Nem értem miért nem bírsz ellenállni a kísértésnek. Nincs elég szex a pároddal? Lehet h 3,5 év után könnyebb kísértésbe esni, de ha nincs rendben mindben akkor inkább a pároddal beszéld meg, vagy szakíts vele, aztán feküdj le B-vel. Én teljesen hűséges vagyok és nem értem a többi embernek miért olyan nehéz ez.

Azért ha azt nézzük 3,5 év nem sok idő, mi lesz akkor ha 10 évig leszel együtt vkivel? szeretőket fogsz tartani?

Amúgy meg nem lehet h ő is félrekacsintgatott? Te megbízol benne?

2011. jan. 4. 19:55
 24/29 anonim ***** válasza:

nem küldte el a hozzászólásom -.-

az neked nem gyanús, hogy nemtudom meddig próbálkozott nálad a srác, aztán mikor célba ért volna, lelécelt?

ha addig olyan bátor volt, biztos hogy a párod kérte meg hogy tesztelgessen...

aztán jól pofára esel majd egyszer, ha rászánod magad valamire aztán kivágnak téged közösen. és ha tényleg ez a szitu meg is értem, elvégre az ember nem szívesen hagyja magára a csaját 2 másik pasival.

2011. jan. 4. 20:53
 25/29 anonim ***** válasza:
Ha B is tényleg vonzódik hozzád, meg te is hozzá, úgyis meg fog történni. És úgyis ki fog derülni. Szóval akkor köztetek már nincs minden rendben a pároddal. Mert ha tényleg minden rendben lenne, szexuálisan is és lelkileg, érzelmileg is, akkor nem kacsintgatnál félre. Biztos bukás a vége.
2011. jan. 4. 21:46
 26/29 anonim ***** válasza:
Ha a pasid lennék én megoldottam volna már a problémádat, ahogy viselkedsz bőven már a megcsalás kategória nálam, úgyhogy valószínű már kidobtalak volna.
2011. jan. 4. 22:45
 27/29 anonim ***** válasza:
19:16-nál a pont,teljesen igaza van.Barátodnak beszámolhatnál arról,hogy te már B virslijére játszol és ő is döntő szerephez jutna mert te már az erősen felejtős kategóriába tartozol és B-nek is ciao,mert ugye barátságon belül is vannak határok,a barát partnere szent.
2011. jan. 4. 23:15
 28/29 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

Nem tudom, de az az érzésem, hogy ez nem a megszokott értelemben vett szerelem, hanem te is Béla vagy, meg a barátod is Béla. Sőt, lehet, hogy a harmadik tag is Béla.

Igazi éden lehet az az albérlet.

2011. jan. 4. 23:31
 29/29 anonim ***** válasza:

Én értem miről beszélsz! És itt nem arról van szó, hogy nem szereted a párodat! Tudom, voltam hasonlóban! A férjemet a mai napig imádom, imádtam mindig is! Nélküle nem tudnék élni! De nálunk is eljött az az idő, amikor észrevettem, már nem tart olyan vonzónak, már nem akar meglepni, már természetesnek vette, hogy vagyok neki. Én erre mindig próbáltam figyelni! Már nem tartott annyit az ölében, már nem hívott fel, hogy ebédeltem-e, már nem annyira aggódott,hogy egy útról hazaérek-e stb. Az önbizalmam is kezdett elfogyni, hiszen egyre kevésbé mondta,hogy szép vagyok, de jól áll a ruhám stb.

Nekem is jött egy ilyen valaki, mint neked. Bár mi ennyire nem mélyedtünk bele. Összvissz egy estét beszélgettünk és annyi figyelmességet kaptam tőle, mint a férjemtől az elmúlt egy évben sem! Nem úgy kell elképzelni,hogy dicsért, ha kellett ha nem, én meg bedőltem. Nem, nem vagyok már tini! Egyszerűen csak ismét az a gyönge, törékeny nő lehetettem valaki mellett, aki szerettem lenni. Nem a kemény vállalkozó! Megsimogatta a kezem, úgy, ahogy férjem évekkel ezelőtt. Sokat táncoltunk, nevettünk, beszélgettünk. Persze tudtuk, tudtam,hogy nem fog semmi történni, mert akárhogy is kavarogtak az érzelmeim, egyet biztosan tudtam,hogy szeretem a férjem és soha nem bántanám meg. Meg én igazából szexuálisan is a férjemet kívántam! Csak inkább a lelkemnek kellett a "megcsalás"! Nem történt semmi! És utána sem! Többet nem is beszéltünk! Hogy miért alakult így, nem tudom. Az egyik barátnőm monda,hogy szerinte aznap éjjel bárki lett volna ott velem, ugyanez történik. Tehát nem kifejezetten ez a srác vonzott, hanem az, amit adni tudott! De azóta sem bántam meg, hogy nem történt több. Sőt, másnap eldöntöttem,hogy ha törik ha szakad, harcolni fogok a házasságomért! A férjemnek eljátszottam, mintha udvarolna valaki. Megkértem a csajokat,hogy csörgessenek meg, aztán tegyék le, későn értem haza, sőt amikor nagyon unott volt, és vitáztunk, a fejéhez vágtam,hogy lenne más, aki tudna szeretni!

Bevált a dolog. Kicsit észhez kapott és jobban odafigyel rám! Nem tudom,hogy meddig fog tartani, azt viszont tudom,hogy nagyon szeretem, és talán még azt is képes lennék elviselni,hogy ha ő már nem szeretne ugyanúgy!

2011. jan. 5. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!