Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Láthatják egymást meztelenül?

Láthatják egymást meztelenül?

Figyelt kérdés
a bátyám 20 éves én meg 16. Ő mindig meztelenül jön ki fürdés után. Ugy gondoltam hogy már nem olyan kicsi a péniszem és nincs mit szégyellenem ezért már én se tekertem magam köré törölközőt. Meglátott és elkezdett osztani hogy ne járjak meztelenül mert nem kiváncsi a f*rkamra. Szerintetek normális dolog ha testvér nem mindig de mondjuk ha ott van a szobámban és én öltözök akkor lát meztelenül?
2011. jan. 4. 16:57
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
sztem ez gusztustalan mutogatjátok és dicsérgetitek egymás f.szát??????
2011. jan. 7. 15:27
 22/25 A kérdező kommentje:
nem mutogatjuk hogy nézd milyen a farkam hanem mondjuk ha fürdőből jövök ki és ugy lát.
2011. jan. 12. 18:33
 23/25 anonim válasza:
akkor meg bocsi azt hittem hogy tudod na mindegy még egyszer bocsiiiii
2011. jan. 15. 19:14
 24/25 anonim válasza:
szerintem nyugodtan láthatjátok egymást meztelenül. nekem is van egy bátyám és majdnem minden nap látjuk egymást meztelenül.
2011. febr. 22. 06:59
 25/25 anonim válasza:
lehet h azért zavarta mert neki 16 évesen még nem volt ekkora de most már belenyugodott h neki úgy is nagyobb és azért nem piszkál 8)
2011. máj. 8. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!