Láthatják egymást meztelenül?
Figyelt kérdés
a bátyám 20 éves én meg 16. Ő mindig meztelenül jön ki fürdés után. Ugy gondoltam hogy már nem olyan kicsi a péniszem és nincs mit szégyellenem ezért már én se tekertem magam köré törölközőt. Meglátott és elkezdett osztani hogy ne járjak meztelenül mert nem kiváncsi a f*rkamra. Szerintetek normális dolog ha testvér nem mindig de mondjuk ha ott van a szobámban és én öltözök akkor lát meztelenül?2011. jan. 4. 16:57
11/25 anonim válasza:
Én is beszoktam menni az anyukámhoz,nem szégyenlős,de itthon azért mindenki magára vesz egy törülközőt ha kijön.
Nálunk lakik a bátyám b.nője és ő olyan,hogy nem zavarja,hogy ki fürdik simán bemegy és sminkelgeti magát tök mindegy,hogy ki fürdik vagy ki ül a wc-én és mit csinál:):):)Amúgy mondd meg a bátyádnak,hogy ha ő is kijön,akkor te is kijöhetsz...és ha nem tetszik neki ne nézzen oda.Ha te így érzed jól magad,akkor neki nem mindegy?Te is ott laksz,azt csinálsz,amit akarsz vagy nem?
12/25 A kérdező kommentje:
most hogy már többször látott nem szól. sőt megdicsérte a méreteimet.
2011. jan. 6. 17:20
13/25 anonim válasza:
na ez azért már eléggé brutál... mit dícséri az öcsip*csijét lehet homi a bátyus és ezért zavarta ;)
14/25 anonim válasza:
Családja válogatja, de én nem tartom helyesnek.
15/25 anonim válasza:
Beteges dolognak tartom, ne haragudj.
Ha prűd vagyok, szavazzatok le nyugodtan, de én így látom.
17/25 anonim válasza:
Olyan jókat kacagok egyes komenteken
18/25 Kriszti83 válasza:
Ez megbeszélés kérdése. Szerintem azért használjatok mind a ketten törölközőt, abból nem lehet vita.
19/25 anonim válasza:
én fürdőszobábam veszem fel a pizsimet, így ilyesmi gondok nincsnenek, de 18 éves bátyám meztelenül sétál be a szobájába... igezából nem zavar, mert nem azzal avgyok elfoglalva 15/L
20/25 A kérdező kommentje:
most már nem érdekel hogy mit szól. ha ő járkál meztelenül én is és én szeretek is meztelenül lenni
2011. jan. 7. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!