Fogalmam sincs mit csináljak!? Elég rossz helyzetben vagyok.
A gondom a barátnőmmel van! Ő a legjobb barátnőm és tegnap elterveztük, hogy ma elmegyünk vásárolgatni. Vagyis csak nézelődni. Mivel nekem nincs túl sok cuccom vittem magammal egy tízest. Ő semmi pénzt nem hozott. Elmentünk egy cipőboltba és próbálgattuk a cipőket, az egyiket megnézte, felpróbálta és azt mondta nagyon tetszik neki, de nem veszi meg, mert nincs pénze. (Otthon sincs neki...) Én is megnéztem, felpróbáltam és nagyon nagyon nagyon megtetszett. Álmaim cipője, NAGYON szeretem. Mondtam neki, hogy megveszem (magamnak) és ő meg mondta, hogy ne, mert ő szeretné. (Bár nem tudom, hogy gondolta, mert nincs is pénze...) ((Még reggel mentünk el cipőt venni ( 7-kor), mert akkor nyílt az üzlet és másnapra sokat kell tanulni...))
Végül megvettem. Suliban úgy döntöttem felveszem, és felavatom a cipőt :DD, és rengetegen megdicsérték...
(Mielőtt azt hinné valaki, hogy szemétkedésből vettem fel, ne higgyétek, nem azért csináltam, hogy a barátnőm irigykedjen...)
És ma suliban megkérdezte tőlem, hogy mikor kapja meg/ mikor hordhatja... (!!!) Pedig én fizettem az egészet, rámentem az összes pénzem (de megérte), én se vagyok dús gazdag, aki mindennap kap egy ezrest... Így is alig bírtam egy év alatt összeszedni a pénzt... Meg megakarja venni tőlem....
Mit gondoltok? Szerintetek önző vagyok, vagy túlreagálom?
Nem vettem volna meg.Ha látom,hogy a legjobb barátnőm vágyik valamire,de nincs rá pénze,akkor nem az az első dolgom,hogy megveszem magamnak,hanem azon kezdek el gondolkodni,hogy vajon,hogy segíthetnék neki,hogy mégis hozzájusson.A barátnőd látta meg először,elmondta,hogy nagyon tetszik neki,meg is akarta venni,de nem volt rá kerete.Ha most meg akarja venni tőled,akkor ezekszerint valahogy sikerült pénzhez jutnia.Ha te nem veszed meg,akkor most,hogy van pénze elment volna és megveszi.
Nem elég,hogy akkor megvetted az orra elől,de már másnap abban mentél suliba,holott tudtad,hogy ez neki fájni fog.Lehet,hogy én értelmezem rosszul a barátság fogalmát,de ez inkább hajlik a görénység felé.
nem bántani akarlak de ha így csereberéltek akkor számíts egy jó kis lábgombára.mondd meg a bnődnek hogy higéniai okok miatt többet nem adod kölcsön neki.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!