Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogalmam sincs mit csináljak!?...

Fogalmam sincs mit csináljak!? Elég rossz helyzetben vagyok.

Figyelt kérdés

A gondom a barátnőmmel van! Ő a legjobb barátnőm és tegnap elterveztük, hogy ma elmegyünk vásárolgatni. Vagyis csak nézelődni. Mivel nekem nincs túl sok cuccom vittem magammal egy tízest. Ő semmi pénzt nem hozott. Elmentünk egy cipőboltba és próbálgattuk a cipőket, az egyiket megnézte, felpróbálta és azt mondta nagyon tetszik neki, de nem veszi meg, mert nincs pénze. (Otthon sincs neki...) Én is megnéztem, felpróbáltam és nagyon nagyon nagyon megtetszett. Álmaim cipője, NAGYON szeretem. Mondtam neki, hogy megveszem (magamnak) és ő meg mondta, hogy ne, mert ő szeretné. (Bár nem tudom, hogy gondolta, mert nincs is pénze...) ((Még reggel mentünk el cipőt venni ( 7-kor), mert akkor nyílt az üzlet és másnapra sokat kell tanulni...))

Végül megvettem. Suliban úgy döntöttem felveszem, és felavatom a cipőt :DD, és rengetegen megdicsérték...

(Mielőtt azt hinné valaki, hogy szemétkedésből vettem fel, ne higgyétek, nem azért csináltam, hogy a barátnőm irigykedjen...)

És ma suliban megkérdezte tőlem, hogy mikor kapja meg/ mikor hordhatja... (!!!) Pedig én fizettem az egészet, rámentem az összes pénzem (de megérte), én se vagyok dús gazdag, aki mindennap kap egy ezrest... Így is alig bírtam egy év alatt összeszedni a pénzt... Meg megakarja venni tőlem....

Mit gondoltok? Szerintetek önző vagyok, vagy túlreagálom?

2011. jan. 4. 16:28
1 2
 11/20 Gyula Gergő válasza:
Most ő valószínűleg úgy érzi, hogy lenyúltad az ötletét az egyediségének az ötletét, és mivel neked a lehetőséged megvolt, hogy megvedd a cipőt, de neki nem, elképzelhető, hogy neheztel és kellemetlenül érzi magát, főleg azután, hogy téged dicsértek meg és nem őt a cipő miatt. (Az eredeti helyzet az volt, hogy ő akart tündökölni, de helyette téged fényeznek). Esetleg valami kis aprósággal próbáld meg kiengesztelni (hívd el cukrászdába pl vagy vegyél neki valami NEM TÚL DRÁGA ékszert, vagy valamit, amiről tudod, hogy tetszik neki, csatt, karkötő, ilyesmik, vagy vidd el valami közös helyre, vagy olyan helyre, amiről tudod, hogy szeretne veled ott lenni). Mondd meg neki, hogy nem a cipő fontos, ha kell, leveszed a cipődet és mezítláb vallasz neki szerelmet, vagy valami ilyesmi. A másik dolog, hogy elvárni valakitől nem lehet, hogy nekem adjon valamit. Nem kérhetem tőled, hogy csak úgy vegyél nekem egy cipőt, ez nem lehet elvárás. Vagy lehet, de akkor más dolgok is vannak a kapcsolatban, nem csak úgy spontán szeret téged és kész. Gondolom kamaszok vagytok, 13-16 év körüliek.
2011. jan. 4. 16:56
 12/20 anonim válasza:
valljon neki szerelmet? xDDDDDD a legjobb barátnőjének? xDDDD szerintem te se olvastad el rendesen a kérdést xDDDDD
2011. jan. 4. 17:12
 13/20 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de mondtam én se vagyok eleresztve, nekem cipőim sincsenek, van kb. 2-3... És ez nekem elég szarul esik, hogy ilyeneket csinál... Reggel felpróbálta és egy 10 percig abba járkált, hallottam, hogy mindehova odament mutogatni...
2011. jan. 4. 17:13
 14/20 Gyula Gergő válasza:
Igazad van, félreértettem a kérdést, azt hittem fiú-lány kapcsolatról van szó. Akkor tekintsd légyszi tárgytalannak, amit írtam.
2011. jan. 4. 19:12
 15/20 anonim ***** válasza:
En az egeszhez annyit hozza füznek,hogy lehet kölcsön adod es nem is kapod vissza,vagy direkt tönkre teszi.Az en lanyom jart igy nemregen.Total kiszakadva es mocskossan kapta vissza.Dobhatta ki,az uj cipöjet amit alig viselt.
2011. jan. 4. 20:03
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem vettem volna meg.Ha látom,hogy a legjobb barátnőm vágyik valamire,de nincs rá pénze,akkor nem az az első dolgom,hogy megveszem magamnak,hanem azon kezdek el gondolkodni,hogy vajon,hogy segíthetnék neki,hogy mégis hozzájusson.A barátnőd látta meg először,elmondta,hogy nagyon tetszik neki,meg is akarta venni,de nem volt rá kerete.Ha most meg akarja venni tőled,akkor ezekszerint valahogy sikerült pénzhez jutnia.Ha te nem veszed meg,akkor most,hogy van pénze elment volna és megveszi.

Nem elég,hogy akkor megvetted az orra elől,de már másnap abban mentél suliba,holott tudtad,hogy ez neki fájni fog.Lehet,hogy én értelmezem rosszul a barátság fogalmát,de ez inkább hajlik a görénység felé.

2011. jan. 4. 20:30
 17/20 anonim válasza:
ímond meg neki ha olyan jó barátnő akkor nem akarja megvenni a vadonatúj cipődet. Kölcsönadod neki ha kell és te se akarod felvenni, de ha ez neki gondot okoz.. hidd el nem igaz barátnő!! :) Ezt meg kell beszélni.. Kellemetlen de ez a legegyszerűbb módszer
2011. jan. 4. 20:49
 18/20 A kérdező kommentje:
Nos akkor a végéén én vagyok a hibás? Nem azért vettem meg, hogy őt szívassam, hanem azért mert tetszik. Sőt mi több, imádom. És nincsen pénze, hogy megvegye tőlem...mert tudom, hogy nincs. Eddig suliban nagyon oda se jött hozzám, most meg a nyakamon lógott, hogy mikor kapja végre már meg. De ha én vagyok azért a hibás, mert neki nincs pénze én meg valahogy összekuporgattam egy év alatt, akkor sajnálom...
2011. jan. 5. 18:27
 19/20 anonim ***** válasza:

nem bántani akarlak de ha így csereberéltek akkor számíts egy jó kis lábgombára.mondd meg a bnődnek hogy higéniai okok miatt többet nem adod kölcsön neki.

21/N

2011. jan. 5. 20:03
 20/20 A kérdező kommentje:
okés! ;)
2011. jan. 6. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!