Durva ha valaki arra gondol hogy eltenné láb alól a férjét stb? ha már annyira kivan hogy ilyen gondolatai vannak? és ha ugy érzem megértem a gyilkosokat meg a pécsi lövöldözöt stb és arra gondolok hogy én is képes lennék erre?
Természetesen ha valaki azongondolkodik hogy meg tudna ölni egy másik embert (szó szerint), az nem normális.
HOgy gondoltad hogy nem durva ha halálra lőnéd a férjed?
Hát lehet, hogy én nem vagyok normális, de neken igenis szoktak ilyen gondolataim lenni.
Méha ez a tuskó úgy fel tud idegesíteni, hogy tényleg meg tudnám fojtani egy kanál vízben.
Nem írtad meg, hogy miért érzel így, ezért nem biztos, hogy sikerül neked okos tanácsot adni...
Mindenesetre ha azt gondolod, hogy azért nem válsz el tőle, mert az bűn lenne, akkor szerintem valamit félreértesz kicsit. Ha ennyire meg tudtad gyűlölni, akkor az volt a hiba (vagy bűn, ha úgy tetszik), hogy hozzámentél. Gondolod, hogy Isten azt várja tőled, hogy ragaszkodj a hibádhoz egy életen át?
Vagy másként: szerinted mi a nagyobb bűn, elválni, vagy gyűlölni valakit?
Viszont mivel nem ismerlek, és a történetet sem, annak is fennáll a lehetősége, hogy eredetileg összeillettetek, és most is megvolna a lehetőség, hogy harmonikusan éljetek együtt és szeressétek egymást, csak épp valahol valami eltolódott. Mindenképpen érdemes végiggondolni, hogy mitől érzel így. Ne félj bevallani magadnak, akkor sem, ha valami "nem szép" dolog van mögötte, mert attól, hogy esetleg tagadod, nem fog semmi megváltozni. Egyébként egyetértek azzal a hozzászólóval, hogy már az is egy nagy lépés, hogy egyáltalán felismerted, hogy ilyen szintű indulataid vannak. Ha rájössz az okára (vagy már tudod is), akkor arra is rájöhetsz, hogy mivel tudod megváltoztatni. Mert nem hiszem, hogy ebben szeretnél élni egész hátralévő életedben.
Mert örök hűséget esküdtetek egymásnak????
És tiszteletet, szeretetet, megbecsülést nem esküdtetek? Ezek után a hűség már csak egy jelentéktelen részlet.
VÁLJ EL!!!!!!!
Jóestét!
Maga vallásos? Mert akkor kérem gondoljon a Tízparancsolatban arra a pontra hogy :" Ne ölj"
Ha fogja az ÚR KEZÉT, akkor az élet rózsaszín felhő, de a szabályokat BE KELL TARTANI!!!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!