Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Durva ha valaki arra gondol...

Durva ha valaki arra gondol hogy eltenné láb alól a férjét stb? ha már annyira kivan hogy ilyen gondolatai vannak? és ha ugy érzem megértem a gyilkosokat meg a pécsi lövöldözöt stb és arra gondolok hogy én is képes lennék erre?

Figyelt kérdés
vagy mivel ezek csak gondolatok es ugy se tennem meg nem gáz?
2011. jan. 4. 14:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
67%

Gáz. Ezek nem egészséges gondolatok, ilyet még az ellenségeikkel kapcsolatban is kevesen gondolnak.

Nekem még akkor is megszakadna a szívem, ha valaki más bántaná a férjemet egy ujjal is, nem hogy én tennék ilyesmit!

2011. jan. 4. 14:37
 12/30 anonim ***** válasza:
75%
Régen is voltak ilyen esetek amikor a család egyik tagja megölte a család többi tagját,csak nagy ritkán verték nagy dobra..(én mégis emlékszem 1-2 esetre ami akkor agy port kavart fel) De ha valaki már ezen agyal,ott az illetőnél valami nagyon nem stimmel..Akkor nem gyilkolni hanem orvoshoz kell menni,és új életet kell kezdeni..Nem sokkal nehezebb mint ölni...
2011. jan. 4. 14:38
 13/30 anonim ***** válasza:
83%

A kérdező kommentje:

mert örök hüséget esküdtünk egymásnak

Vallásos vagy?? Ha igen akkor hamis hívó vagy,mert a gyilkosság gondolata is bűn..Ha meg nem vagy vallásos akkor mi van ha egyszer igent mondtál?? Nem te leszel az első és nem is az utolsó ember aki el válik a férjétől,és új életet kezd!

2011. jan. 4. 14:40
 14/30 anonim ***** válasza:
53%

Egyáltalán nem gáz. Max az lenne gáz, ha megtennéd.

Megértelek, mert az én feleségem is egy kibírhatatlan perszóna volt, akit csak a bosszú és az én megszivatásom éltetett. És sajnos a válás sem old meg minden problémát, mert vannak közös gyerekek, múlt, stb.

Újra kell kezdeni az életet, és megpróbálni elfelejteni mindent. Az idő jó gyógyír, csak lassan hat.

2011. jan. 4. 14:45
 15/30 anonim ***** válasza:
40%

A válasz határozott IGEN. igen, durva. Ha vallásos vagy (én is az vagyok), és azért írtad, h azért nem válasz el tőle, mert örök hűséget fogadtatok egymásnak, akkor az előzőnek igaza van. De neked megfelelő megoldás ezek szerint még mindig nincs. Én a helyedben szüntelenül azért kezdenék el imádkozni, h megszeressem a férjem, az ilyenféle gondolatoknak meg tudatosan kell ellenállni. Nem szabad, h befészkeljék magukat a gondolataidba!

Amúgy a szeretet jó nagy részben tudatos döntés, és az érzelmek sokszor csak kísérő "elemek". Ha tudnád hányszor magyaráztam be magamnak,h szeretek vkit, pedig nem is az ember vonzott, csak a szerelem maga. De erre csak később jöttem rá, később jöttem rá, h csak azért szerettem bele, mert folyton rajta gondolkodtam. Lehet hülye példának tűnik, de rem. érthető, h mit akartam ezzel szemléltetni. Ne tűrj meg ilyen gondolatokat! Kezd el kutatni a férjed jó szokásait, felidézni azt, h korábban miért is szerettél annyira bele és mentél hozzá!!

2011. jan. 4. 14:47
 16/30 anonim ***** válasza:
57%

Azért nem válsz el, mert örök hűséget fogadtatok egymásnak? Ennyiből ilyen gyilkos gondolatokkal még a végén az "amíg a halál el nem választ" mondatot is követendő példaként fogod kezelni.

Örök hűséget fogadtatok persze, nah, de nem bármi áron, a XXI. században élünk! Még ha azt mondanád, hogy jó, nem rajongsz úgy a férjedért, mind régen, de azért eléldegélsz mellette, mert mondjuk gyereketek van vagy éppen annyi mindenen mentetek már keresztül, hogy a szeretet összetart, de így...

Minden embernek egy élet jut, azt tanácsolom, hogy használd ki és ne húzd tovább se a saját, se a férjed idejét! Mind a ketten megérdemlitek, hogy találjatok valaki olyat, aki szeret és tisztel titeket, nem azon morfondírozik, hogyan tenné el láb alól a párját... Nem te leszel az egyetlen ember, aki beadja a válópert, mindenki követhet el hibákat, ráadásul az emberek is változnak, megesik az ilyesmi.

Egyébként mióta vagytok házasok? Párterápiát próbáltátok már? Vagy csak egyszerűen megbeszélni a problémákat?

2011. jan. 4. 14:48
 17/30 anonim ***** válasza:

Hagyd el, és várjál 10 évet. Ha még mindig így gondolod, akkor valszeg rá is szolgált. Ha nem, akkor örülhetsz, hogy most nem toltad el az életedet.

Anyád mit szólna hozzá? A lánya gyilkos lett, aztán öngyilkos.

Gyereketek remélem, nincs, akinek így kell élete végéig árván maradnia, és hallgatni, milyen klassz firma volt az anyuci...

2011. jan. 4. 14:51
 18/30 anonim ***** válasza:
Igen,durva.Én is szoktam hasonlót gondolni,de nem azt,hogy én okszor inkább gyászolnám,mint a sok szemétségét nyelem.Az elválás sem megoldás.Legalábbis nálunk nem jött be.De azért te is tudod,hogy ezek nem egészséges gondolatok!
2011. jan. 4. 14:53
 19/30 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz. Mármint megromolhat a kapcsolatod a férjeddel annyira, hogy legszívesebben legyilkolnád, de az nagyon nagy gáz, ha ártatlan embereket is megölnél azért, mert benned elborult valami.
2011. jan. 4. 15:27
 20/30 anonim ***** válasza:
78%

Húúú de álszent itt mindenki!

A kérdező éppen jó úton halad az önismeret és a valódi szembenézés felé. Mindannyiunknak vannak rossz gondolatai, csak valaki ezt elismeri nyilvánosan, valaki pedig elnyomja és még magának is lehazudja...a kérdést feltevő vívódik önmagával egy kritikus élethelyzetben. Segítségre és támogatásra van pusztán szüksége és nem arra, hogy még jobban lehúzzák. Ki kellene lépnie egy kapcsolatból, amihez a hit miatti korlátoltságában ragaszkodik. Az őszinteség számomra azt mutatja, hogy képes lesz ezt belátni és akkor rendeződhet az élete.

2011. jan. 6. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!