50 körüli férfiak! Klikkelnétek ide? Szeretnék kérdeni valamit! Részletek alant!
Köszi! Szóval, ha látnátok egy olyan hirdetést valahol, hogy egy 25 éves srác szeretne barátkozni veletek, mert kiskorában elvesztette a faterját, akkor jelentkeznétek? Szabadidős tevékenységről lenne szó (sörözés, meccsnézés, pecázás) nem kell semmi rosszra gondolni..!
Ha úgy alakul, esetleg később az esküvőjén is állhatnátok mögötte, mert a hely egyébként üres lenne.
Köszönöm a korrekt válaszokat!
Bár nem vagyok sem 50 körüli, sem férfi, de nem haragszol válaszolok.
Én speciel sosem jelentkeznék semmilyen hirdetésre. Nagyon nem bízom az emberekben! Annyira személytelen ez a hirdetéses dolog! Más az, ha egy kocsmában futtok össze és ott ismerkedtek meg és esetleg olyan barátság alakul ki közöttetek, hogy utána az esküvőjén ott állj mögötte.
Én 12 évvel fiatalabb vagyok a megszólított korosztálynál, de első körben én is gyanakodnék, hogy valami apakomplexusos homoszexuális fiatalember lehet a dolog mögött. Mindazonáltal én, egyenlőre gyermektelen férfi nagyon jól megtalálom a hangot a jóval fiatalabbakkal és nem azért, mert valami pedomackó :))) lennék, hanem én is egy későn érő típus vagyok, aki 38 éve ellenére olyan huszonévesesen gondolkodik.
A hirdetéses dologhoz meg annyit, hogy eleinte egy levelezés, aztán, ha tényleg komoly és tisztességes a szándék és szimpi is az illető, akkor elvileg lehetne találkozni is.
Nem, nem. Én vagyok a 25 éves. :)
Ja, gondoltam, hogy meleg szálak lennének szőve a dologba, de nem erről van szó egyáltalán. Teljesen normál kapcsolatról.
Egzisztenciálisan is rendben vagyok, tehát ettől sem kell tartani.
Ha te vagy a 25 éves, akkor miért nem jársz el valahova, és ott ismerkedsz?
Egy ilyen hirdetés tényleg elég homár szagú!
Ahol én mozgok, ott korombeliek vannak.
No mindegy, akkor ez így, ebben a formában halott ügynek látszik. Ok! Köszönöm azért a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!