30-as korosztályt kérdezem, van közületek olyan, aki szűzen ment férjhez?
Figyelt kérdés
Az anyósom azt kifogásolta, hogy nem voltam szűz, amikor 27 évesen hozzámentem a fiához 3 éve.2009. jan. 28. 09:59
11/14 anonim válasza:
25 folott aki szuzen megy a ferjhez azzal xtem vmi nem stimmel. :p ennyi turelme es onmegtartoztatasa szerintem senkinek nincs. persze,regebb konnyu volt 10enevesen szuzen menni ferjhez.
ez a szuzen hazasodas mint elv megmaradt de a korulmenyek mar annyit valtoztak h gyakorlatilag lehetetlenne valt. ne foglalkozz az anyossal!
12/14 anonim válasza:
15:35: NAGYON JÓ! Igazad van... És valamelyik válaszoló azt is írta, hogy akkor te is elvárhatnád, hogy a párod is szűz legyen. Jogos.
Amúgy én sem voltam szűz, meg a párom sem, már amikor megismertük egymást, akkor sem.
13/14 anonim válasza:
Szerintem pofátlanság az anyósod részéről ebbe beleszólni. A férjed nem várta el tőled, az anyósnak meg semmi köze hozzá. Arról nem beszélve, hogy a pasik nagy része is megrémül attól, ha mondjuk egy huszonéves lány még szűz.(Persze vannak kivételek.) Más világban élünk, mint a kedves mama.
14/14 anonim válasza:
15:14 - Ha még olvasod... Hogyhogy 20 évesen szüzen mentél férjhez? Vallási okokból, vagy így szeretted volna? És a párod?
Bocsi csak érdekel, 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!