Ronthatja az eselyeimet pusztan az, hogy nem vagyok egyetemista?
Az tény, hogy több fiatallal ismerkedsz, elvileg... DE nekem mégsem sikerült sem tartós barátságokra, sem tartós párkapcsolatra szert tennem a fősulis éveim alatt. Pedig nyitott, kezdeményező személyiség vagyok. A fiú csoporttársaim úgy viselkedtek, mint valamilyen tinédzserek. Eszük ágában sem volt még komoly kapcsolatokat kialakítani. Többségüknek a bulizás, lerészegedés volt a hobbijuk.
Amúgy kevés olyan fiatal srác van, akik szívesen alapítanának már családot. Szerintem ne ezen agyalj, nem jó ha rágörcsölsz a dologra. Ha szépnek, kedvesnek tartanak, előbb vagy utóbb úgyis lesz valakid.
Még előtted az élet, úgyhogy nincs ok aggodalomra.
az egyetemi éveim alatt jöttem össze a párommal, de nem egy helyre jártunk.
jobb is. két éhező bölcsész egy családba sok lenne :D
nos, férjfogó terepnek használni az egyetemet gáz, de megfelelő tudást, műveltséget összeszedni a férjfogáshoz nem gáz.
egy igazán vagány csaj bárhol tud ismerkedni, egy félénk önbizalomhiányos még az egyetemen, vagy a társkereső oldalakon se :P
Nem. Én az egyetemen nem ismertem meg egy olyan srácot sem akivel kezdenék hosszabb távra. A páromat egyetem előttről ismerem, már 4 éve, vele is szeretnék maradni...
Szóval csak pozitívan:)
Elmondom neked, hogy szerintem te így jobban jársz, mint én, nálunk ugyanis iszonyat kevés fiú van, azok közül is egy, aki független és még ki is néz valahogy illetve persze nem csak a kinézete, hanem úgy az egész személyisége olyan, hogy a lányoknak tetszik. A baj csak az, hogy sok sok lányra egy darab fiú, hát nem túl nyerő... A napokban derült ki, hogy az emberünk már kb. az egész évfolyamon végig ment. Na, ezek után nem hiszem, hogy ő lesz "életem nagy szerelme" :D Most amúgy áll a bál, mert az összes csaj kb. rajta veszekszik, na persze nem nyíltan, de megy az áskálódás, hát még mi lesz februárban, amikor újra járunk suliba...
Mellesleg nálunk az egész karon sokkal több a lány, mint a fiú, szóval arra is elég kicsi az esély, hogy valaki itt találja meg élete szerelmét.
Kedves Kérdező!
Én a jogi karon végeztem ( ahol köztudottan több a lány, mint a fiú), de kizárólag csak szerelmi csalódásban volt részem.
Egyébként meg ez egy baromság, hogy kevesebb az esélyed, ha nem jársz egyetemre.
Aki akar ( és tud ) ismerkedni, annak ehhez nem kell egyetem.
Inkább járj el szórakozni a barátaiddal vagy pl. könyvtárba. Ott is lehet ismerkedni.
33/F
Én pedig tanítónőnek tanulok és szintén csak lányok vagyunk:D Akkor mit szóljunk mi ovi nénik és tanítósok?:)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!