Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az amikor valaki...

Milyen az amikor valaki (férfi/nő) magányos a házasságában?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 21:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
"Két szoba közt a csend, de végtelen nagy távolság."
2011. jan. 2. 22:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha valaki maganyos egy hazassagban az azt jelenti hogy ott mar nem hogy szerelem de szeretet sincs,tovabb kell lepni mert az elet rovid!Az hulyeseg hogy a gyerek miatt egyutt kell maradni,miert hogy a gyerek is magaba forduljon es kikeszuljon o is?Az elet tartogat meg sok szep dolgot ,boldogsagot,uj szerelmet!!!!Hajra!En ot ev utan egy tizenegy honapos gyerekkel tettem meg ezt a lepest es most boldog hazassagban elek,nemreg szuletett masodik babank!
2011. jan. 2. 22:30
 13/19 A kérdező kommentje:
utolsó:gratulálok!!!
2011. jan. 2. 22:34
 14/19 anonim ***** válasza:

én csak menyasszony vagyok,de én is úgy érzem,hogy nem vagyok boldog.

másfél éve vagyunk együtt,de csak élünk egymás mellett...

mindketten dolgozunk,hazajövünk,megkérdezem tőle mi volt a munkahelyen?Erre ő :semmi.És neked?Mondom nekem sem.

Aztán kajálunk,és netezik ő is meg én is külön gépen.Aztán alvás.

Ennyiből áll az életem.Én sem megyek sehová,mert nincs kivel,a fővárosban nincsenek barátaim.

Napról napra üresebbnek érzem magam.

2011. jan. 2. 22:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Én 1 évig voltam magányos mellette, mert összeköltözés után megszűntem számára létezni, csak a net előtt ült minden idejében. Aztán eléálltam és megmondtam hogy vége.

Akkor változott meg minden jó irányba, mert mindketten változtatni akartunk és tudtunk. De ehhez kellett az, hogy kimondjam: elég volt! Még egyszer nem tűrném ilyen hosszú ideig, hogy levegőnek nézzen, de mostanra minden olyan, mint az összeköltözés előtt, totál szerelmesek vagyunk.

2011. jan. 2. 22:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Társulok az együtt magányosan klubhoz, elöttemlévö. :)
2011. jan. 2. 22:47
 17/19 anonim ***** válasza:
elöttemlévö nem tartozik oda, bocsi.
2011. jan. 2. 22:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Mi sem járunk el nagyon sehova, mégse érzem magam magányosnak. Akinek szeretet van a szívében, az nem magányos. Jó otthon lenni és csak ülni/olvasni egymás mellett. Jó összebújni és beszélgetni. (Gyerek még nincs.)

Ha már nincs beszélgetés és nincs szex, akkor nincs kapcsolat se - szerintem.

2011. jan. 3. 10:14
 19/19 anonim válasza:
Olyan érzés.mintha még mindig a szüleiddel élnél.
2015. máj. 19. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!