Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki segítsen mert megőrülök...

Valaki segítsen mert megőrülök már? SOS!

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, és roppant rosszul vállasztottam iskolát! Itt a 35 gyerekből össz-vissz 4 barátom van. Nem tudok beilleszkedni. Meg nem is vagyok nekik nagyon szimpi (ez kölcsönös). Már megőrülök, ha arra gondolok, hogy holnap iskola. Egyszerűen síró görcs jön rám. Mikor már a teremnél vagyok mindíg kéztetést érzek arra, hogy elhagyjam az iskolát. Szüleimet nagy nehezen sikerült rávennem, hogy váltsak iskolát, de mostanában kezdenek meggyőzni, hogy mégsem kéne. A jegyeim is NAGYON leromlottak. 4!!! tantárgyból bukok és ez már biztos. Éjjel nappal tanulok, de egyszerűen nem vagyok képes az iskolában elmondani szóban ill. írásban. Otthon mindenhogy megy hiba nélkül, szóval hülye nem vagyok.

Néha már azon gondolkozok, hogy jobb lenne nem élni.

Most mit tegyek? Van megoldás?

2011. jan. 2. 21:03
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nem, nem teljessen barát az a 4 személy. Többször is megaláznak, kibeszélnek, de legalább tudok velük beszélni. Iskolán kívül csak egy barátom van, ő is Kőszegre költözött.

Annyira rossz volt, ez a fél év ebben az iskolában, hogy többször is öngyilkossági kísérletet tettem, sajnos sikertelenül. Tényleg megpróbáltam már mindent amit csak tudtam, de nem a beilleszkedés és az itteni tanulás. Szüleim elkezdtei verni, mert bukok. Eddig kitűnő tanuló voltam, már nem vagyok az. 5-kor kell kelnem, hogy beérjek, hajnali 4-ig tanulok, 9-10 órám van. 2 és fél óra az út mire haza érek. Számold ki, hogy mennyit tanulok, de mégsem tudok javítani. Első perctől kezdve tanulok, szóval nem csak így fél év közeledtével kezdtem el.

2011. jan. 2. 23:23
 22/25 anonim ***** válasza:
2 és fél óra az út? Miért jelentkeztél ilyen suliba ami ennyire messze van? Te jó ég. Vagy miért nem vagy kollégista? Nagyon sajnálom, h nem sikerül a beilleszkedés. De nekem is így volt szerencsére már rég elvégeztem. Nem szerettem a velem egykorúakkal lenni mert nem találtam velük az összhangot. Mindenki mondta és tudtam magamról is, h sokkal érettebb vagyok a koromnál. Engem csak a szerelem tartott abba a városba, suliba. 6 évig voltunk együtt. Ilyen idős voltam mint te mikor összejöttünk. De visszatérek a kérdésedhez. Egy szülő nehezen érti meg, ha a gyereke sulit akar váltani, és lehet, h azért nem akarják , h aztán nehogy azt hidd, h évente majd átíratnak másik suliba. Mondjuk ez nekik is tényleg jel lehetne, h leromlottak a jegyeid. Hány éves a suli amibe most jársz és minek tanulsz?? Kívánom, h megoldódjanak a problémáid,de ha szeretnél beszélgetni írj privit. Jó éjt.
2011. jan. 3. 00:08
 23/25 anonim ***** válasza:
nemértem mi bajod van...ha otthon rendesen megtanulod mi akadályoz meg abba hogy az iskolában is tudd?? és nem hiszem el hogy a 35 főből nincs 1 se aki kedves, akivel összebarátkozhatnál...nincs késő, nekem is van olyan oszt.társam aki idén barátkozott össze egy másik csajjal(10.es vagyok) és ezért ne legyél öngyilkos.
2011. jan. 3. 15:21
 24/25 anonim ***** válasza:

nekem csak 3-4 megtűrt személy van az osztályból...nem érzem túl jól magam..ráadásul 5 évfolyamosba járok:S nagyon megbántam h ide jöttem..

és még 3,5 évem van hátra:S

amúgy sulin kívül vannak barátaid?

17/L

2011. jan. 3. 23:26
 25/25 anonim ***** válasza:

ja bocsi most olvastam a kérdésemre a választ....

amúgy hova valósi vagy?

2011. jan. 3. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!