Valaki segítsen mert megőrülök már? SOS!
15 éves lány vagyok, és roppant rosszul vállasztottam iskolát! Itt a 35 gyerekből össz-vissz 4 barátom van. Nem tudok beilleszkedni. Meg nem is vagyok nekik nagyon szimpi (ez kölcsönös). Már megőrülök, ha arra gondolok, hogy holnap iskola. Egyszerűen síró görcs jön rám. Mikor már a teremnél vagyok mindíg kéztetést érzek arra, hogy elhagyjam az iskolát. Szüleimet nagy nehezen sikerült rávennem, hogy váltsak iskolát, de mostanában kezdenek meggyőzni, hogy mégsem kéne. A jegyeim is NAGYON leromlottak. 4!!! tantárgyból bukok és ez már biztos. Éjjel nappal tanulok, de egyszerűen nem vagyok képes az iskolában elmondani szóban ill. írásban. Otthon mindenhogy megy hiba nélkül, szóval hülye nem vagyok.
Néha már azon gondolkozok, hogy jobb lenne nem élni.
Most mit tegyek? Van megoldás?
Megértem a szüleidet, hogy nem akarják, hogy válts. Ilyen jegyekkel szerinted kapkodni fognak utánad a középiskolák? Neked is el kéne rajta gondolkoznod rajta.
Mért voltál magántanuló? És mért nem vagy az továbbra is?
Egyébként nem értelek. Van NÉGY barátod, miért sírsz? Azt soha nem fogod elérni, hogy 34ből 34en puszibarátok legyetek. Természetes a klikkesedés. A többiek tesznek ellened valamit? Csúfolnak, bántanak, elveszik a cuccaidat, stb?
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy csak ürügy, hogy menekülj a suliból. Vagy ennyire zavar, hogy nem te vagy a legnépszerűbb az osztályban?
Később majd munkahelyet is váltani fogsz, ha a 30-40 kollégából csak 3-4 barátod lesz? Remélem érzed, hogy mekkora marhaság emiatt iskolát váltani...
Nekem általános iskola alsó tagozatában 1 barátom sem volt. Csúfoltak, kiközösítettek, elgáncsoltak, sőt próbáltak megverni, de az nem sikerült nekik. Ugyanis elég jól tudtam védekezni.
Nekem is sírógörcseim voltak, de érdekes módon én voltam az egyik legjobb tanuló. Szóbeli feleléskor a tanárt néztem, nem az osztálytársaimat. (Állandóan pofákat vágtak, ha feleltem...) Az írásbelinél meg nem volt gond, akkor mindenki le volt kötve...
Szóval nem értem, mi a bajod, ha 4 barátod is van! Amellett nekem nem tudod beadni, hogy emiatt rosszak a jegyeid. Inkább amiatt, mert eddig nagyívben letojtad a tanulást, és most kaptál észbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!