Van valaki aki még otthon tölti a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Én 20/L vagyok. És most úgy alakultak a dolgok, hogy itthon ülök a szüleimmel..
Picit rossz érzés, hogy mindenki bulizik.. Pedig vannak barátaim, csak mindenki a párjával van :S :(
2010. dec. 31. 17:51
11/42 anonim válasza:
én is itthon töltöm a szilveszterem..:((
14. L.
12/42 anonim válasza:
ja, nem jó érzés, 4 év után először itthon
21/F
13/42 anonim válasza:
Szia!Én is itthon töltöm a szilvesztert a párommal.Kettesben vagyunk,a kislányunk a nagyinál telel éppen.:)Nem megyünk sehová,szerintem éjfélkor már aludni fogunk,nincs is most szilveszteri hangulatom .Talán majd jövőre ;).De azért nagyon boldog Új Évet kivánok mindenkinek :-)!
15/42 emlya válasza:
Én is itthon leszek sajnos és ez kéz kataztrófa....:S
16/42 anonim válasza:
Haverok mind máshol töltik a Szilvesztert, szóval idén itthon maradok :/
De a tanulság, hogy jövőre időben elkezdem szervezni.
21/F
18/42 anonim válasza:
19/42 anonim válasza:
Én is itthon töltöm.
Hívtak bulizni,de semmi kedvem,főleg h semmi hangulatom nincs,h ma szilveszter van,minden évben örültem,ilyenkor már nagyban készültem....most semmi....de még annyira sincs,h barátommal legyek,igaz már romokban van a kapcsolatunk...inkább anyuékkal itthon vagyok.
20/L
20/42 anonim válasza:
Engem hívtak Pestre, Győrbe, de semmi kedvem másnap másnaposan hazavonatozgatni... Úgyhogy én az innen 30 méterre található kiskocsmában töltöm a szilvesztert pár barátommal. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!