Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki fogja a szilvesztert...

Ki fogja a szilvesztert otthon tölteni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem hivot el senki buliba helyileg, A barátnőm elhívott de ő nagyon messze lakik mert ( elköltöztek.)Elakartam menni de anya nem engedett, szóval a szilveszert itthon töltöm. 16L
2009. dec. 28. 19:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is otthon leszek anyáméknál, hála a jó istennek. Sosem voltam egy bulizós típus, 25 éves vagyok a két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltam eddig buliban, discoban. A tavalyi szilveszter olyan sz@rul sikerült, hogy megfogadtam, hogy soha többet nem megyek sehova sem! Úgyhogy hazamegyünk anyámékhoz! Pókerezünk, táncolunk, elleszünk szépen. Én ennek kifejezetten örülök.
2009. dec. 28. 19:57
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg én is itthon leszek-.-"

nem hívott senki,én nem tudok bulit csinálni,szóval majd unatkozhatok.Max. az lesz,hogy átjön bnőm...

15/L

2009. dec. 28. 20:00
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is itthon töltöm az év utolsó napját. Barátaim azt szeretnék ha én csinálnék házi bulit, amihez minden adott helység, zene, játékok (póker, társas stb.), étel, ital, de mivel már kitudja hanyadik éve én csinálom a szilveszteri házibulit, és mivel nem egy városban lakunk (15 km-re egymástól) nekem kellene haza vinni őket reggel, mivel ők kényesek busszal menni, így azt mondtam felejtsék el.

Bocsi, hogy ezt így leírtam, de olyan bosszantó, hogy egyik barátnőmnek saját lakása van, és én bevállalnám a reggeli buszozást is, még sem akarja ő tartani a "bulit".

Így itthon maradok. Inkább egyedül, de békében.

2009. dec. 28. 20:02
 4/20 anonim ***** válasza:
77%
Valószínűleg mi is itthon leszünk. Mivel életemben még soha nem unatkoztam itthon, úgy gondolom, biztos most sem fogok.
2009. dec. 28. 20:05
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is itthon leszek, de én ennek örülök, eddig mindig mentem, most pihenni akarok, plusz ma húztak ki egy bölcsességfogamat, ki tudja, mi lesz szilveszterre. :-)
2009. dec. 28. 20:09
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is itthon leszek, már beszereztem egy érdekes könyvet.

Hát ezt dobta a gép!

2009. dec. 28. 20:10
 7/20 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem csak én leszeked egyedül de itthon szétfogom unni az agyam:S Utolsó előtt jobbulást kivánok!
2009. dec. 28. 20:12
 8/20 anonim válasza:
100%
én elvileg nem leszek itthon, de ha nem jön össze a tervem, akkor itthon leszek. ne aggódj, buliztok még eleget a barátaiddal. én alapvetően bulizós vagyok, de egy idő után rájössz h nem olyan nagy szám a szilveszter, ugyanolyan nap, mint a többi :) 21/L
 9/20 A kérdező kommentje:
leszek*
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is itthon leszek.Meló után haza,csak én teljesen egyedül leszek.Gyerekek elmennek lányom a barátjához,fiam a haverjához,nekem meg senkim....

én is írtam ki kérdést ezzel kapcsolatban,de senki sem válaszolt..

2009. dec. 28. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!