Ki fogja a szilvesztert otthon tölteni?
Valószínűleg én is itthon leszek-.-"
nem hívott senki,én nem tudok bulit csinálni,szóval majd unatkozhatok.Max. az lesz,hogy átjön bnőm...
15/L
Én is itthon töltöm az év utolsó napját. Barátaim azt szeretnék ha én csinálnék házi bulit, amihez minden adott helység, zene, játékok (póker, társas stb.), étel, ital, de mivel már kitudja hanyadik éve én csinálom a szilveszteri házibulit, és mivel nem egy városban lakunk (15 km-re egymástól) nekem kellene haza vinni őket reggel, mivel ők kényesek busszal menni, így azt mondtam felejtsék el.
Bocsi, hogy ezt így leírtam, de olyan bosszantó, hogy egyik barátnőmnek saját lakása van, és én bevállalnám a reggeli buszozást is, még sem akarja ő tartani a "bulit".
Így itthon maradok. Inkább egyedül, de békében.
Én is itthon leszek, már beszereztem egy érdekes könyvet.
Hát ezt dobta a gép!
Én is itthon leszek.Meló után haza,csak én teljesen egyedül leszek.Gyerekek elmennek lányom a barátjához,fiam a haverjához,nekem meg senkim....
én is írtam ki kérdést ezzel kapcsolatban,de senki sem válaszolt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!