Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki fogja a szilvesztert...

Ki fogja a szilvesztert otthon tölteni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem hivot el senki buliba helyileg, A barátnőm elhívott de ő nagyon messze lakik mert ( elköltöztek.)Elakartam menni de anya nem engedett, szóval a szilveszert itthon töltöm. 16L
2009. dec. 28. 19:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, azért örülök, hogy az új évet egy problémás foggal kevesebbel fogom kezdeni. :-)

Egyébként akár így netre is be lehet tervezni valamit, aki otthon lesz, és akinek van kedve. Ötletem még nincs, de hátha valakinek lesz. :-)

2009. dec. 28. 20:25
 12/20 A kérdező kommentje:
Na az nem is lenne rossz ötlet:)) de Mit kéne csinálni?:)
2009. dec. 28. 20:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
én is itthon leszek,viszont úgy,hogy nálunk lesz a házibuli,szóval összejövünk egypáran, remélem nem fogunk unatkozni :)
2009. dec. 28. 21:07
 14/20 anonim ***** válasza:

Én is itthon leszek. Január 1-én reggel fél 7-re megyek dolgozni.

A férjem 31-én este 7-kor jön haza és 1-én 7-re megy dolgozni.

A fiaink nagyok barátokkal, barátnőkkel szilvesztereznek.

2009. dec. 28. 21:40
 15/20 anonim ***** válasza:
En 31-en dolgozok, utana meg itthon leszek, mert babat varok (es a hordo hasamtol mar nehezebben is mozgok), de ettol fuggetlenul sem mennek sehova. A szilveszteri bulik eddig mindig olyan eroltetettre sikerultek, meg soha nem sikerult jol ereznem magam egyen sem. valoszinuleg a parommal jatszani fogunk a wii-n es kielvezzuk az utolso 'maganyos' szilveszterunket, mar alig varom. :)
2009. dec. 29. 00:15
 16/20 anonim ***** válasza:
nekem a szilveszter is ugyanolyan keresztnevet jelent mint bármely más. csak a dátum ugrik egyet. Ettől még nem fog semmi sem változni. Itthon leszek haverokkal, nem megyünk el sehova szórakozni
2009. dec. 29. 00:35
 17/20 A kérdező kommentje:
utolsó előtti gratulálok a babához!:) Mennyi van vissza még?
2009. dec. 29. 07:20
 18/20 anonim ***** válasza:

Februarban szulok, ugyhogy mar a hajraban vagyunk.

Nincs esetleg egy baratnod, aki kozelebb lakik es atmehetnel hozza? Unokatesok?

2009. dec. 29. 13:58
 19/20 A kérdező kommentje:
1 legjobb barátnőm volt az is elköltözzött, Van egy pár de ők kocsámázni mennek inkább akkor otthon maradok, Unokatesók kint külföldön élnek, vagy Bp-en. Én meg vidéken lakok ..
2009. dec. 29. 14:10
 20/20 anonim válasza:
Szia én is 16éves vagyok:)én is ithon leszek iden mert akik meghivtak azokat gyulolom :(ugyhogy én is ithon leszek:((
2011. dec. 12. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!