Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg anyunak,...

Hogy mondjam meg anyunak, hogy büdös a szája?

Figyelt kérdés

46 éves anyu és nagyon büdös a szája.Én nem tudom mi ütött belé,de este nem mos fogat.Reggel felkel,letusol,fogat mos,de este kimarad a fogmosása...annyira kellemetlen,ráadásul nagyon sok emberrel találkozik nap,mint nap a munkájából kifolyólag,szóval nem akarom,hogy égjen.Hogy mondjam meg neki,hogy este is mosson fogat? Teljesen le vagyok döbbenve,én napi 3szor legalább mosok fogat..

Ma próbáltam célozni,hogy xynak milyen büdös a szája,de nem vette a lapot..megbántani nem akarom..

Van valami tippetek?

Előre is köszönöm!

2010. dec. 31. 01:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%
Figyelj, én anyámnak egész pontosan azt mondanám: Anyu, büdös a szád. Ha ezt így nem mondhatod meg anyádnak, akkor kinek??? Ha nem lehetsz vele őszinte egy ilyen dologban, akkor komolyabb dolgokkal mi van???
2010. dec. 31. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!