Mit tegyek? Előre is elnézést az idióta kérdésért!
Figyelt kérdés
Meg se tudom fogalmazni mit akarok:S Megpróbálok nem minden hülyeséget leírni,de kavarognak bennem a rossz gondolatok. Nincsenek barátaim...Akik elvileg azok..hát nem is tudom mit mondjak...Az egyik soha nem jön velem sehová,mert az anyja nem engedi el-.-A másik messzebb lakik,de elég falusiasan viselkedik...a 3. meg OLYANOKÉRT kiakad:S és sértődős:S suliba nem szeret senki,soha nem szeretett senki:S egyedül vagyok teljesen:( otthon se vagyok jóba senkivel...legszívesebben most felülnék egy buszra és elmennák világgá:( Mit csináljak? Kezd elegem lenni,hogy balf*szokkal vagyok körülvéve:( és tellik az idő és elegem van egyre jobban és unatkozok mindennap:( és szomorú vagyok:( 15/l2010. dec. 30. 20:59
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2010. dec. 31. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!