Mit tegyek? Előre is elnézést az idióta kérdésért!
Először nézz körül magadban!
Ne balf@szozd le a körülötted lévőket.Ha ezt teszed,mégis hogy várhatod,hogy szeressenek..ha így állsz az emberekhez,a világhoz.
"balf*szokkal vagyok körülvéve:("
A hozzáállásod a probléma..amíg ezen nem változtatsz nem lesznek barátaid,ilyen egyszerű.
Szerintem szállj magadba. Vedd végig a szituációkat, amikből ezek a szerinted nem normális esetek alakultak. Semmit nem lehet erőszakolni senkire, és azzal, hogy megsértődsz másokra, nem lesz több barátod. Azzal, hogy mufurc és - már bocsánat - hisztis alakot öltesz, KEVESEBB leszel mások szemében, és nem több. Az emberek irtóznak a negatív kisugárzású egyénektől, főleg a fiúk az ilyen lányoktól.
Másik megközelítésből: ez életkori sajátosság, hogy úgy érzed, nem szeret senki. Szépen elmúlik majd, amikor megtalálod önmagad. Keress vmi elfoglaltságot, ahol kiteljesedhetsz. Gondold végig, mi az, ami legbelül érdekel. Nevelj növényeket, vagy pl. a színjátszás kiváló személyiségépítő, jó kedved lesz tőle, és barátokat is szerezhetsz. Én utána 8 évig színészkedtem. :) És sok-sok barátom lett. Kiengedtem a gőzt, és megismertem önmagam. És azóta sokkal jobban szeretnek az emberek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!