Mi van velem, miért sírtam el magam?
14 éves vagyok, és nemrég reggel felkeltem és a tesóm és anyum is bunkózott velem...de ez nálunk gyakori reggelenként, csak vissza szoktam én is vágni, de aznap úgy volt, hogy én nem, csak ők, reggel bementem a fürdőbe, és elsírtam magam...ez azért furcsa mert nem vagyok az a sírós típus...aztán aznap még 2szer mikor elmeséltem másnak is
mi van velem, kösz előre is Zsuzsii.
Kedves Zsuzsii,
Amit írtál, abból azt sejtem, hogy van valami feloldhatatlan vagy legalábbis nehezen felodható probléma a felnőttek között, és ezt a gyerekekre is kivetítik valahogy. Persze tévedhetek is. Ha mégsem tévednék, szerintem ez önmagában is éppen elég komoly ok lehet ahhoz, hogy rosszul érezd Magad, sőt elsírd Magad.
A szüleid között milyen a kapcsolat? Édesapáddal, bátyáddal meg tudod beszélni ezeket a dolgokat? Ők hogy élik meg mindezt? Tudnak-e arról, hogy mindez milyen nehéz Számodra? Számukra is? Elismerik-e egyáltalán, hogy ez nagyon nehéz? Terveznek-e valami megoldást? Felmerült-e valaha is a válás? Te Magad szeretnéd-e --- félnél-e tőle, vagy Szerinted inkább tisztább helyzetet teremtene-e?
Most még nem jutott eszembe valami jó ötlet, amivel legalább el lehetne indulni. Ha eszembe jut valami, vagy esetleg lenne a megoldás felé vivő lényeges kérdésem, akkor hogyan írjam meg? Ez a topic pár órán belül el fog csendesedni, sőt pár nap múlva teljesen el fog halni: a Gyakorikerdesek.hu oldalon a régebbi kérdések csendben elhalnak, inkább mindig csak a legfrissebbek kapnak sok választ.
Utólag csak akkor tudok Neked választ küldeni (anélkül, hogy ezzel kitudódna számomra az e-mail címed),
* ha a bal oldalt látható "Adatmódosítás" linkre kattintva az "IGEN" feliratú rádiógombot benyomva engedélyezed, hogy e-mail-t lehessen küldeni Részedre,
* vagy ha ennek az oldalnak az alján a "Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?" szöveg előtti négyzetet kipipálod.
Őszintén kívánom Neked, hogy lehessen valami természetes megoldást találni! Most még nem merek többet írni, mert még nem ,,éreztem rá'' eléggé. Kérlek ne haragudj, ha gyengécske kérdéseket, ötleteket írtam eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!