Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szilveszterkor is itthon...

Szilveszterkor is itthon fogok ülni?

Figyelt kérdés
Szörnyű nem is várom az egész szilvesztert rohadtul nincs hová mennem barátnőm nem lesz itt... senki nem hívott a közelben sehová. Pedig nem terveztem, hogy itthon üljek teljesen kiakaszt, hogy nem tudok kikkel ünnepelni. Mit csináljak? 16/l
2010. dec. 29. 23:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
15 és 16 évesen igenis csitrik vagytok,és semmi keresnivalótok szórakozóhelyeken/utcán az éjszaka közepén.
2010. dec. 30. 09:59
 22/33 anonim ***** válasza:
Én ennyi idősen otthon szilvesztereztem a szüleimmel,eszem ágában sem volt elmenni bulizni.És most is otthon fogok,csak annyi különbséggel,hogy a párommal leszek.3 éve így szilveszterezünk,munka mellett valahogy jobban értékelem azokat a perceket,amikor pihenhetek és együtt lehetünk.Régebben sokat buliztam,biztos fogok is még,de mivel mindketten dolgozunk,így örülök amikor hazaérek,és együtt lehetünk.És tényleg örülj amíg csak ennyi problémád van,nem lesz mindig ilyen egyszerű az élet... 23/L
2010. dec. 30. 10:33
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Már megint ez a savanyú magyar társadalom:

"Nektek is rossz volt a karácsony?

Nektek is elrontották a karácsonyt?

Anyu tönkretett mindent az ünnepekkor! Szerinted?

Mit csináljak hogy ne legyen ilyen rossz az ünnepem?"

Most meg következzék a következő sorozatkérdés:

"Nektek se lesz jó a szilveszter?

Szerintetek itthon fogok ülni szilveszterkor?

Nektek is elrontják az újévi bulit?

Nektek is...bla BLA BLA LBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"

Minek az állandó rinyálás? Van két lábad? Egészséges vagy? Akkor meg.....?!

Pesszimizmus....mihh??

Ha nem akarsz otthon lenni, akkor menj el valahova...én 14 évesen is képes voltam arra, hogy vigyorogva elmenjek egyedül egy buliba és JÓL érezzem magam!!

Várom már a következő sorozatkérdéseket:

"NEktek is sz...r lesz az új év?

Titeket is megvágott az APEH?!"

stb.stb.

Fúj.

2010. dec. 30. 10:49
 24/33 anonim ***** válasza:
39%

A többi álszent szüzanyának meg üzenem, hogy 16 évesen szerintem már nyugodtan elmehet valami buliba. Ne mondja már itt nekem egy 23 éves lány, hogy ennyi idősen otthon ült, mert ő volt a jó gyerek. Max csak nem engedtek el, de biztos vagyok benne, hogy te is lázadtál ellene, mint az állat.

Én 25 éves vagyok és 14 évesen már önállóan eljártam szórakozni, ráadásul 15 éves koromra az egyik jól menő disco fénytechnikusa lettem, ami azt jelentette, hogy sokszor híres dj-kkel dolgoztam együtt. Ja, és LÁNY vagyok.

Ja és emellett meg kell azt említenem, hogy 23 éves koromig egy csepp alkoholt SE ittam. Azaz, ezekben az éjszakai züllős pub és discokban, ásványvízzel és citromkarikával a kezemben töltöttem az időmet a sok ekikatona mellett.

Minden intelligencia kérdése. Nem lesz ő attól még "csitri" vagy nevezzed akárminek, mert el akar menni.

Teljesen természetes hogy menni akar.

Kérdező:

Neked meg azt üzenem, hogy egyszerűen csak fordulj sarkon, ha engedik a szülők és menj el bulizni. Vegyél egy jegyet egy szórakozóhelyre és ott 4 percen belül lesz társaságod ha talpraesett vagy.

Sok szerencsét!

25 L

2010. dec. 30. 10:55
 25/33 anonim ***** válasza:
61%

Titeket csak azért csitriznek, mert a sok befásult löttyedék irigykedik, hogy még előttetek van az élet és most kezdődik az életetek legjobb szakasza. Élvezzétek ki nagyon, de csak arra vigyázzatok, hogy sose kerüljetek bajba. :)

Amúgy meg hajrá, vár az élet!

25 L (ismét)

2010. dec. 30. 11:00
 26/33 anonim ***** válasza:

19 vagyok, amikor el akartam menni vhova akkor kerstem helyet, de mivel másnap utaznom kell, idén itthon töltöm a szilvesztert egy barátnőmmel. Nem lesz semmi extra hú de nagy party, de még egy ilyen csajos este is jobb sokszor, mint egy erőltetett "szilveszter van bulizni kell, mindenki részeg" buli

Bár ha egy barátnőd van és ha ő épp nem ér rá egyedül vagy, akkor igenis antiszoc vagy

2010. dec. 30. 11:15
 27/33 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen nekem is mindig ez volt a bajom, bár a vége mindig az lett, hogy eljutottam valami buliba. Most 26 évesen már nem szeretem a szilvesztert. Két éve itthon töltöm, és sokkal felszabadultabban, boldogabban érzem magam. Kötelező rossz. Legalábbis nekem mindig az volt, visszagondolva. Ha nem is jutsz el sehova, nyugi még van néhány éved hátra, lesznek még jók bulik. Ne egy ilyen rontsa el a kedved.
2010. dec. 30. 12:21
 28/33 A kérdező kommentje:
mindjárt 17 leszek... hívtak szomszédvárosba nem tudok elmenni oda... volt még aki hívott azzal még mindig semmi nem konkrét... nem vagyok egy világ népszerűje de antiszoc se tényleg. Nem szoktam amúgy sakál részeg se lenni, se semmi ilyen. Valamint igen nekem ez probléma.
2010. dec. 30. 14:11
 29/33 anonim ***** válasza:
Kedves 10:55,nem azért ültem otthon,mert nem engedtek el,vagy mert én voltam a jókislány.Egyszerűen nem éreztem még kéztetést,hogy bulizni menjek,18 éves koromtól kezdtem eljárni bulizni,és nem érzem úgy hogy lemeradtam valamiről.Amúgy meg olvasd vissza,nem neveztem csitrinek,csak leírtam a véleményem.
2010. dec. 30. 18:32
 30/33 anonim ***** válasza:
És tök jól elvoltam bulizás nélkül,nem mondom hogy állandóan otthon ültem,mert természetesen elmászkáltam barátnőkkel mindenfelé,nem tiltottak soha semmitől,és lásd nem iszom,nem dohányzom,nem drogozom,intelligencia kérdése ahogy te is írtad.
2010. dec. 30. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!