Szerintetek illene páromnak itthon maradni velünk szilveszterkor?
Figyelt kérdés
4 hós babánk van,nálunk nem lehet sokáig zajongani,ezért a párom barátai,akik nálunk szokták ezt a napot tölteni,21 órakor tovább állnak,.de őt is hívták magukkal.Szóval én egyedül maradnék.2009. dec. 31. 17:12
1/14 anonim válasza:
Nem is tudom...szerintem kibírhatná,ha idén otthon maradna veletek. De ez az én véleményem. :S
2/14 anonim válasza:
Nem hogy illene,attól több is szerintem.Kár,hogy nem éri fel ésszel.Tudom,egyszer van szilveszter,de a baba az övé is.Neki is kutya kötelessége veletek lenni.Nem kamasz már.Mit szólna,ha te mennél bulizni és neki kellene otthon maradni?Akkor is meg kellene neki tenni,mert a gyerkőcöt ő is akarta.Legalábbis nálunk ez így megy.
3/14 anonim válasza:
Nem semmi,nekünk 3 hos mult de a parom velünk lesz,mi fontosabbak vagyunk neki,remelem.en nem engednem,hogy menjen,örüljön a babanak,ne a haveroknak!
4/14 anonim válasza:
Szia!
ne aggódj emiatt, minden férfi el akar menni, csak sokan nem szoktak. Ne húzd fel magad ezen! Boldog új évet!
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi.Én is így gondolom,nem is szokott sehova menni,csak dolgozik.Azelőtt meg együtt mentünk,így szoktuk meg,de úgy látom,most szívesen elmenne velük,ez rosszul esik.
2009. dec. 31. 17:23
6/14 anonim válasza:
Nekem baba nélkül is rosszul esne ha elmenne
7/14 anonim válasza:
Szegény neked meg otthon kell maradnod!
De ne aggódj ha párod tiszteséges hüséges nem kell idegesnek lenned
8/14 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy vagy együtt mentek vagy nem meg egyedül sehová. Neki jár a szórakozás, míg te otthon vagy? Ha felnőttként gondolkozik nem megy el. Itt nem a buliról van szó, hanem a családról.
9/14 anonim válasza:
Ez lenne az első szilvesztere a gyermekével. Menjen jövőre a haverokkal!
10/14 A kérdező kommentje:
köszi nektek.mindjárt hazaér a munkából,kíváncsi vagyok,hogy dönt.mondjuk azt mondta,ha ithon marad,már este elalszik,mert fáradt,úgyhogy akkor sem lennénk együtt.
2009. dec. 31. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!