Szilveszterkor is itthon fogok ülni?
Figyelt kérdés
Szörnyű nem is várom az egész szilvesztert rohadtul nincs hová mennem barátnőm nem lesz itt... senki nem hívott a közelben sehová. Pedig nem terveztem, hogy itthon üljek teljesen kiakaszt, hogy nem tudok kikkel ünnepelni. Mit csináljak? 16/l2010. dec. 29. 23:11
11/33 A kérdező kommentje:
igen most ez a problémám a többiről jobb ha nem tudsz...ennyi akkor csitri vagyok nem zavar ha elítélsz
2010. dec. 29. 23:56
12/33 anonim válasza:
ma 23:50
naaa mér kell rögtön rosszra gondolni? :D én nem vagyok pedofil, csak kicsit fel akartam dobni az utolsó napjukat, az évben :D
13/33 anonim válasza:
8 év után újra egyedül szilveszterező 15 éves kislányon hatalmasat kacagtam. Köszönöm. :)
14/33 anonim válasza:
Nem egyedül, te túlzottan intelligens emberi egyed...
Valóban egyébként, ez sokkal szebb megközelítése a dolognak, kedves szép perceket okozni akaró Úr :D
15/33 anonim válasza:
16 eves koromban ha jol emlekszem en is otthol szilvesztereztem, pedig fiu vagyok, az meg szarabb szerintem:P de amugy meg van 2 nap, kialakulhat valami, ha meg nem akkor sincs semmi gaz, lesz meg szilveszter, fiatal vagy.
16/33 anonim válasza:
Biztos van olyan osztálytársad akivel/akikkel jóban vagy. Beszélj velük! ;) Biztos nem küldenének el, sőt szerintem még örülni is fognak neked, mert ilyenkor olyan jó minél több ismerőssel együtt lenni! :)
B.U.É.K.! ;)
17/33 A kérdező kommentje:
nah legalább az utlsó válasz ér valamit... meg az első kettő kb. hát azért remélem összejön valami mert ez így nagyon nem jó érzés minden ismerősöm megy valahova énmeg lehet nem...
2010. dec. 30. 00:12
18/33 A kérdező kommentje:
00:09 gondoltam
2010. dec. 30. 00:12
19/33 A kérdező kommentje:
00:10 nincsolyan osztály társam megszervezték páran maguknak engem egyáltalán nem szerettek volna hívni nincs harag velük csak ennyi ha lenne olyan ismerősöm akivel lennék és jóba vagyok vele lennék azt hiszem de ilyenkor rájövök h sz*rnak rám
2010. dec. 30. 00:14
20/33 A kérdező kommentje:
pedig nem vagyok ez antiszoc ember
2010. dec. 30. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!