Miért van ez a "családomban"?
Amikor együtt vagyunk szinte soha sem beszélgetünk, engem nagyon zavar. Már nem is szeretek itthon lenni.
Tesóm is ilyen, vele még igazából sohasem:S 19 f, és azt ne mondjátok h kezdeményezzek, mert szoktam de ilyen 1 szavas válaszok jönnek:S
Azt hiszik ez normális, pedig nem az...Látom haverjaim szülei, hülyéskednek gyerekeivel, röhögnek, meg minden, nekem meg semmi...Már utálom ezt a helyzetet... meg egyfolytában szinte rólam beszélnek, és azt hiszik nem hallom. Faterom ilyeneket mondd hogy örül hogyha nem lát, le balf.szoz...
Szia!
Kár ?hogy igy éled meg az ifjúkorod.Az én nagyfiam 13éves nagyon sokat beszélgetünk,hülyéskedük,társasozunk söt sikszor együtt fözünk nagyon szeret a konyhában ténykedni.Próbáld öket valahogy szóra birni,meséld el nekik,hogy mi történt veled a suliban vagy a barátokkal mit csináltatok!És feltétlenül kérdezd meg öket milyen napjuk volt,mi történt velük stb.At én fiam imádja a vicceket van amikor 1órán keresztül képes vicceket mesélni néha mindenki "fetreng" a nevetéstöl.Remélem megoldódik a problémád,majd irj ha változik valami jó.
ennek örülök, jó lehet nektek:D
Anyummal szoktam beszélni, de apámmal szinte sosem, tudod az az apa-fia kapcsolat hiányzik, megbeszélni csajokat, vagy ilyen fiús dolgokat,,, Meg a tesómmal szinte soha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!