Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít hogy a...

Titeket nem idegesít hogy a szülők mindenbe beleszólnak még abba is amihez semmi közük sincs?

Figyelt kérdés
engem már nagyon idegesítenek az őseim
2010. dec. 28. 20:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Amiről nem tudnak, az nem fáj nekik, így beleszólni sem fognak :D Mindamellett viszont tudom, lesz idő, amikor visszasírom majd ezt az időt.
2010. dec. 28. 21:42
 12/18 anonim ***** válasza:
34%

Engem is zavart anno, hogy anyukám mindenbe beleszólt. Aztán idővel átgondoltam, hogy igaza volt...

Ha nagyon zavar, akkor próbáld velük megbeszélni a dolgot. De a szülőknek majdnem mindig igazuk van, és mindig jót akarnak a gyereküknek.

2010. dec. 30. 17:41
 13/18 anonim ***** válasza:
24%
Ez a dolguk, te is ilyen leszel hidd el.
2010. dec. 30. 18:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hány éves vagy, és mibe szólnak bele...
2010. dec. 30. 19:41
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg örülj, hogy vannak szüleid, az enyémek elváltak de szerencsére mindkettővel tartom a kapcsolatot. A szülőknek közük van hozzád így közük van a dolgaidhoz is, amig nem vagy önálló, nem tartod el magad, addig igenis beleszólhatnak az életedbe! hány éves vagy? a tinik mindig ezen hisztiznek, pedig később belátják, hogy a szülők jót akarnak(legalábbis a normális szülők, de ebből szerencsére sok van) 21/L
2010. dec. 31. 11:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Az attól függ mibe és milyen mértékbe szolnak bele. Én már felnőtt vagyok de van hogy még mindig elmondják a véleményüket. Ami szerintem sokkal jobb mintha nem is foglalkoznának mi van velem. Gondolj csak bele mi lenne ha a szüleidet annyira nem érdekelnéd hogy tudomást vegyenek rólad? Tudom hogy sokszor nehéz főleg kamasz ként de gondolj arra milyen szerencsés vagy, hogy van aki beleszóljon az életedbe és nem vagy egyedül. Hidd el hogy egyszer még hálás leszel ezért. S te sem fogod másképp csinálni a saját gyerekeiddel.
2010. dec. 31. 15:23
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Én 16 éves voltam, amikor meghaltak a szüleim autó balesetben.Tudod te azt, hogy mit nem adnék azért így 33 évesen, hogy mindenbe beleszóljanak?Az egész mindenséget egy kis csesztetésért odaadnám.

Gondolkozzatok el ezen.

2010. dec. 31. 16:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Előbb-utóbb megedződnek ha elég kitartóan építed le őket:D "Én csak jót akarok"kezdetű mondatokkal vannak a legnagyobb bajok. A szülők nehezen értik meg,hogy gyermekeik életébe egy bizonyos kor után nem lehet és nem kellene beleszólni semmilyen szándékkal! Sokszor többet ártanak vele,mint használnak!
2011. jan. 8. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!