Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltál, amikor először...

Mit szóltál, amikor először pukizott előtted a barátnőd?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 19:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%

Az én barátom csak annyit mondott mosolyogva: Nyusziiiiiii! Hát mi volt ez? A nyuszik nem szoktak pukizni!

Vagy valami ilyesmit.

2010. dec. 28. 20:47
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
"Átvágtak! Nem is rózsaillatú..." - és átvonult a másik szobába :)
2010. dec. 28. 23:10
 13/20 anonim ***** válasza:
43%
Pár hónap után- fájó gyomorral, amikor leesett tavaly az első hó, kitaláltuk hogy na igen ma lesz az a történelmi pillanat. És pukizunk egymás előtt... Mintha lavinát indítottunk volna el, azóta megállás nélkül mindketten xD
2010. dec. 28. 23:56
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
A barátom egész biztos, hogy nem csinálna ügyet belőle, max. röhögne egyet (nem rosszindulatból!), de igyekszem nem állítani ilyen helyzet elé, és ő se engem.
2011. jan. 25. 01:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Tudtam hogy te is... tudtam hogy nem kiizzadod, végre hallottam
2011. jan. 25. 07:52
 16/20 anonim ***** válasza:
én mindig mondtam a férjemnek viccböl, hogy legalább menjen arrébb, nem az auschwitzi gázkamrában vagyunk, ha már mindenképpen meg akar ölni, azt ne így. Egyszer ráduplázott (nem szándékosan), én meg közöltem vele, hogy nesze most nekem is kijött, azzal a különbséggel, hogy nekem hagtalan és szagtalan. Úgyhogy csodák csodájára úgy is ki lehet engedni, hogy nem kell kötelezöen megfulladni. Röhögött egyet :D
2011. jan. 25. 08:39
 17/20 anonim ***** válasza:
27%
Ez nálunk sosem volt probléma. Mi a férjemmel versenyt pukizunk, ki tud rottyanósabbat és rettentő jókat mulatunk. Mindig mondjuk a másiknak amikor igen szépre sikerült, hogy na most tuti besz@rtál! :)
2011. jan. 25. 12:28
 18/20 anonim ***** válasza:
53%
Atyaég, előző:-)
2011. jan. 25. 12:32
 19/20 anonim ***** válasza:
53%

A férjem mióta együtt vagyunk azért könyörög,h pukizzak előtte...:)

Egy normális kapcsolatban ez alap. A nőkből sem az egerek hordják ki.:)

2011. jan. 25. 13:48
 20/20 anonim ***** válasza:
63%
Hát nem tudom... Mi 4 éve vagyunk együtt és még sosem engedtem el magam a barátom előtt, és nem is fogom. Nekem egyáltalán nem okoz ez nehézséget..
2011. jan. 25. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!