Miért éreztetik velem azt, h fél ember vagyok, csak mert
nincs párom?
Figyelt kérdés
egyre jobban idegesít, h sokszor 15-6 éves ismerőseim beszólnak, h "most már összeszedhetnél vkit", csak mert nekik éppen van párjuk. Mi az h összeszedhetnél? Én ennél komolyabban veszem. De idősebbek is, onnantól, h lesz vkijük, már sosem érnek rá, vagy pedig lesajnálóan beszélnek, mert az én életem biztos keserű , és ne aggódjak majd én is találok vkit...persze boldog lennék ha így lenne, de mégis jól érzem magam a bőrömben nélküle is. Az viszont nagyon idegesít h folyton ezt kapom
Én 23 éves vagyok és mostanában kezdte el nagyon a családom, hogy szerezzek már egy pasit. Valahol érthető. Azért mondják, mert boldognak szeretnének látni, de nem olyan egyszerű a dolog. Igaz, nem vágyok erre betegesen, nem agyalok állandóan a férfiakon, de azért nem bánnám, ha lenne egy komoly kapcsolatom. Csak nincs túl sok ismerősöm, bulizni nem járok (nem igazán az én világom).
Ráadásul tök úgy beszélnek erről, mintha már valamilyen vénlány lennék és ha most nem pasizok be, később sem találok senkit. Engem ez idegesít leginkább.
2010. dec. 27. 23:13
12/13 anonim válasza:
Nekem sincs kapcsolatom, sőt még nem is volt. De jelen pillanatban el sem tudom képzelni, hogy lesz. A körülöttem lévő emberetől és a korosztályomtól azt látom, hogy a kapcsolataik azon alapszanak, hogy éppen egyszerre voltak egy buliban és egymásmellé sodorta őket a tömeg. Párszor voltam ilyen partikban, tényleg arról szól az egész, hogy mindenki tapiz mindenkit, aztán holt részegen végig smárolják(--->egymás szájában csüngenek) az éjszakát, másnap pedig már egymáshoz sem szólnak VAGY "együtt járnak". Hát kösz, nekem valahogy több kell lehet, hogy én vagyok túl romantikus vagy konzervatív (bár ezt kétlem...), de én akkor sem akarok így egy "kényszer kapcsolatot", akkor már inkább maradok egyedül, amíg találok egy tényleg normális és jófej fiút, akivel van is bennünk valami közös, nem csak az, hogy összefutottunk részegen a budiajtónál. 18/L
2010. dec. 28. 14:03
13/13 anonim válasza:
Kedves előző, 18 évesen én is pont így gondoltam, meg is kaptam egy-két sráctól, hogy én "túl komolyan veszem" az egészet:D De nem bántam meg, nem maradtam le semmiről. 19 évesen találtam valakit, akivel sokáig voltam együtt, de nem úgy alakultak a dolgok, mint ahogy vártam, úgyhogy megint egyedül vagyok. Én ezt egyáltalán nem bánom. Ha jön valaki, akivel működhet egy kapcsolat, akkor nem habozok majd belefogni, addig azonban minek éljek kényszer-kapcsolatban, és alkalmazkodjam olyan emberekhez, akivel úgy sem tudom együtt elképzelni a jövőmet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!