Megcsalta velem a barátját, azt mondta, el fogja hagyni, de most terhes. Hogy dolgozzam fel? Örökre vége?
Nemrég regisztráltam erre az oldalra, a problémámmal nem nagyon tudok máshova fordulni, max valami fórumra, ahol talán 1 hónap várakozás után kapok valami választ. Nem tudom, hogy mennyire tolerálják ezen az oldalon a melegeket, de muszáj segítséget kérnem. Én egy egyetemista leszbikus lány vagyok, van egy lány csoporttársam, akiért nagyon régóta odavagyok. Neki van pasija, de közben eljárt leszbikus bulikba és így tudtam meg, hogy van esélyem nála. Ostromoltam hónapokig, míg végül együtt töltöttünk néhány éjszakát és el akarta hagyni a barátját. 1 hónapja viszont közölte velem, hogy neki ez nem megy és hogy hagyjak neki időt, hogy eldöntse, mit akar. Hagytam neki időt. Nem szóltam hozzá, nem írtam neki üzenetet, vártam. Reménykedtem, hogy ad egy rohadt választ. Pénteken emailben (!) tudatta velem, hogy azt hiszi, terhes, és hogy nem tudja, mi lesz vele, bocsássak meg neki, ne keressem. Én azt hittem, hogy ott halok meg. Visszaírtam neki és nem válaszol, semmit nem képes reagálni, hívtam és a telefont sem veszi fel. Miért csinálja ezt velem? Miért hagy szenvedni? Teljesen összetörtem, nem hiszem el, hogy ez megtörténhet velem. Sehol nem tudom elérni, az egyik barátnőjének írtam, de nem írt vissza. Fogalmam sincs, hogy mi lesz ezek után, nem részletezte, csak egyfolytában azt írta, hogy ne utáljam. Nem szoktam, de 3 napja sírok és nem tudom, hogy mit kéne gondolnom. Csak átvert? Vagy ha tényleg terhes, akkor közben a pasijával is összefeküdt néhányszor? Ennyire számít neki, hogy az elvárásoknak feleljen meg és ne azt tegye, amit tényleg érez? Azt sem tudom hogy mit érez most. Nagyon fáj ez az egész és főleg az, hogy hülyének néz és nem képes normálisan tájékoztatni az érzéseiről. Segítsetek légyszíves, hogyan tovább?
22 éves lány
Nézd. A biszex mindkettő nemet szereti. S szerintem igenis, joga van hogy mind a kettővel lehessen. Milyen jogon vonjuk meg tőle az egyik vagy a másik nemet?
25 L (hetero)
"Vagy ha tényleg terhes, akkor közben a pasijával is összefeküdt néhányszor? "
Á, dehogy, tutira a Szent Lélek csinálta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!