Egy 14-16 éves lány aki teherbe esett, kinek mondja el legelőször?
A barátjának (ha nem a barátja az apuka, akkor az apukának)
A legjobb barátnővel megbeszélni
A szülők elé állni (sztem együtt)
A fiú szülei elé állni
A kérdésből nem derül ki, hogy a kérdező úgy általában kérdezi-e, vagy pedig konkrét esetről van szó.
Általában szerintem a legjobb barátnőt szokták beavatni, aki aztán jobb esetben a szülőkhöz irányítja a megesett lányt, hiszen bármilyen is a kapcsolat, valószínűleg csak ők tudnak segíteni.
"Édesanyádnak. Nincs az a baj, amit egy édesanya nem ért meg és nem próbál minden erejével segíteni neked."
Azt te csak hiszed! Sajnos... De örülök, hogy csak jó tapasztalatod volt az anyádról!
Én először a barátomnak mondtam, hogy késik a mensim. Utána keresztapám barátnőjének, mert vele akkoriban jóban voltunk, tőle kértem egy tesztet. Az negatív lett, ezért hagytuk a témát, aztán még mindig nem jött meg. Akkor elmondtam anyunak, hogy kellene venni egy tesztet, mert lehet, hogy baj van. Ő tudta meg először hogy TÉNYLEG terhes vagyok, két órával később a barátomnak is elmondtam. Apám nem él velünk, őt jóval később avattuk be. A barátom szüleinek pedig 13 hetesen mondtuk el, addig azt sem tudták, hogy lefeküdtünk (pedig majdnem egy éve együtt voltunk már).
Ez az én sztorim.
Te vagy terhes? Már leírták, mi a teendő, minél előbb mondd el valakinek, aki segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!