Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 14-16 éves lány aki...

Egy 14-16 éves lány aki teherbe esett, kinek mondja el legelőször?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 15:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
61%

A barátjának (ha nem a barátja az apuka, akkor az apukának)

A legjobb barátnővel megbeszélni

A szülők elé állni (sztem együtt)

A fiú szülei elé állni

2010. dec. 27. 16:09
 12/32 Saten ‫҉ ***** válasza:
55%
Hát biztos nem az anyjának... elsőnek tuti a barátnőjének fogja elmondani, majd a barátjának (feltéve ha nem csak 1 éjszakás kaland volt) majd csak akkor a szüleinek. Persze mindezt fordított sorrendbe kéne
2010. dec. 27. 16:12
 13/32 anonim ***** válasza:
46%
Az ilyen lányok nem fordulnak elsőnek az anyukájukhoz mivel nem túl jó a kapcsolatuk.Ha rendes anya lenne megtanította volna a védekezésre.
2010. dec. 27. 16:12
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
én elsőnek a barátomnak mondanám el aztán együtt a szüleimnek.
2010. dec. 27. 16:17
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésből nem derül ki, hogy a kérdező úgy általában kérdezi-e, vagy pedig konkrét esetről van szó.

Általában szerintem a legjobb barátnőt szokták beavatni, aki aztán jobb esetben a szülőkhöz irányítja a megesett lányt, hiszen bármilyen is a kapcsolat, valószínűleg csak ők tudnak segíteni.

2010. dec. 27. 16:17
 16/32 anonim ***** válasza:
73%

"Édesanyádnak. Nincs az a baj, amit egy édesanya nem ért meg és nem próbál minden erejével segíteni neked."

Azt te csak hiszed! Sajnos... De örülök, hogy csak jó tapasztalatod volt az anyádról!

2010. dec. 27. 16:27
 17/32 anonim ***** válasza:
82%

Én először a barátomnak mondtam, hogy késik a mensim. Utána keresztapám barátnőjének, mert vele akkoriban jóban voltunk, tőle kértem egy tesztet. Az negatív lett, ezért hagytuk a témát, aztán még mindig nem jött meg. Akkor elmondtam anyunak, hogy kellene venni egy tesztet, mert lehet, hogy baj van. Ő tudta meg először hogy TÉNYLEG terhes vagyok, két órával később a barátomnak is elmondtam. Apám nem él velünk, őt jóval később avattuk be. A barátom szüleinek pedig 13 hetesen mondtuk el, addig azt sem tudták, hogy lefeküdtünk (pedig majdnem egy éve együtt voltunk már).

Ez az én sztorim.

Te vagy terhes? Már leírták, mi a teendő, minél előbb mondd el valakinek, aki segíthet.

2010. dec. 27. 16:28
 18/32 anonim ***** válasza:
32%
az abortuszos orvosnak
2010. dec. 27. 16:28
 19/32 anonim ***** válasza:
73%
Általában a barátnőiknek, persze a szülőknek kellene. Az meg megint más, hogy aki 14-16 évesen terhes lesz...
2010. dec. 27. 16:32
 20/32 anonim ***** válasza:
63%
aki ilyen fiatalon teherbe esik, annak nyilvánvalóan nem lett elégszer elmondva, hogy vigyázni kell. Ezt az anyák szkoták megtenni --> nincs jó kapcsolata az anyjával --> a pasijának/bnőjének mondja el
2010. dec. 27. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!