Egy 14-16 éves lány aki teherbe esett, kinek mondja el legelőször?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 15:58
2/32 anonim válasza:
Szerintem ezek a lányok a barátnőjüket avatják be először.
4/32 anonim válasza:
Én a barátomnak mondtam meg először. Most pedig várunk egy kicsit, majd én elmondom a nagynénémnek, hogy ő vigyen el az orvoshoz, nem pedig anyám. Neki csak sokkal később fogom.
5/32 anonim válasza:
1, ha terhesnek hiszed magad akkor első kör nőgyógyász.
2, ha tudod akkor a gyerekapukája.
3, együtt vagy egyedül pedig a szülők elé, hogy mindenki elmondhassa szerinte hogy kéne.
4, végülis az adatok fényében (család segít-e eltartani, lehet-e halasztani suliban, apukának kelletek-e, mit is akarsz stb.) döntesz kell-e a baba.
Bár gyerekként abortusz vagy szülés semmiképp nem egy könnyű dolog bármelyik is legyen, egy életre elkísér.
7/32 anonim válasza:
Én elsőnek a barátomnak mondanám el.
8/32 anonim válasza:
Az anyjának és a barátjának kéne.
9/32 anonim válasza:
Édesanyádnak. Nincs az a baj, amit egy édesanya nem ért meg és nem próbál minden erejével segíteni neked.
10/32 anonim válasza:
Én az anyumnak mondanám el. Utána a pasinak. Meg a legjobb barátnőmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!