Homoszexuális fiú vagyok. Szeretnék saját gyereket. Mit tegyek?
Bocs, de aki primitív prolinak nevez valakit, mert nem preferálja, hogy melegek gyereket neveljenek, az nálam nem számít valami intelligensnek.
A kérdezőt pedig nem értem.
A férfiaknak egy csak egy magömlés. Semmivel sem másabb, mint az összes többi magömlésük.
Aztán onnantól semmi dolguk, amíg a gyerek megszületik, akkor lesz "apa", amikor először kézbe veszi. Nem mindegy, hogy az saját, vagy örökbefogadott?
Közölted, hogy itt rengeteg primitív proli van és nem tudnak érdemben tanácsot adni. Ez megalapozatlan.
Utána primitív prolinak nevezted, mert használta a b*zi szót. Hol jön ehhez a proli könyörgöm? A primitív még érthető, de a proli.
Ezek után joggal vette magára..
Ja és még valami: külföldön is meg fogja kérdezni a gyerek, hogy neki miért nincs anyukája és apukája, miért különbözik a többiektől, ha nem tett semmit. Sem neked, sem annak a szerencsétlen gyereknek nem kívánom ezt az érzést. Ha én gyereket akarnék, akkor neki a legjobbat akarnám, mert ő az első, nem a vágyaim. Ez jellemzi a jó szülőt többek között.
Ide ne írj, itt nem tudnak érdemben tanácsot adni, meg amúgy is rengeteg primitív proli van ezen az oldalon.
VESSZŐ, MEG AMÚGY IS. Azon felül, hogy nem tudnak érdemben tanácsot adni, még primitívekkel is tele van az oldal (akik trágárul irkálnak, sértegetnek). Nem tehetek arról, ha nem tudjátok elfogadni a másik véleményét, főleg, ha az egy nem hetero ember.
Bocsánat, én is ezt írtam.
A fene nem vette volna észre a válaszodat, ha nem fűztél volna bele sértést és utána nem sértegetted volna az utánad válaszolót. Ezt ráfogadhatod arra, hogy biztos azért, mert nem vagy hetero, holott simán csak a sértésre kaptál reakciót. Ennél a kérdésnél amúgy sem volt trágárkodás, nézz be a szexualitás kategóriába, ott van, itt közel sem, szóval teljességgel értelmetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!