Homoszexuális fiú vagyok. Szeretnék saját gyereket. Mit tegyek?
Kedves 20. 33. MINDEN MELEG EGY HETERO KAPCSOLAT GYÜMÖLCSE, vagyis van apa és anyamodell. Na, akkor most mi van?
Nekem van meleg ismerősöm, nagyon jó fej, és bármikor szülnék neki béranyaként, mert tudom, hogy jó apja lenne. Ahogy az élettársa is. Jöhet a lepontozás, állok elébe!!!!
Szerintem örökbe fogadással próbálkozz. :)
Mellesleg nem értek egyet azokkal, akik elítélik homoszexualitást. Ez ellen nem lehet mit tenni, az ember nem önkényesen választja nemi identitását. És emiatt nem lesz senki se több, se kevesebb. Elítélni a másságáért valakit az emberiség egyik legundorítóbb sajátossága, és az ember azt hinné, hogy fejlődött annyit társadalmunk (ha már a Holdon járunk, és lassan már olyan telefonjaink lesznek, amik már helyettünk sz@rnak), hogy együtt él ezekkel az emberekkel, elfogadja őket. De nem. Mindenki makacsul ragaszkodik a normákhoz, és aki egy kicsit is eltér a tömegtől, azt kővel dobálják. Természetesen nem pártolom az olyanokat, mint melegfelvonulás, a felesleges figyelemfelhívást, és provokációt, de ettől még ők is emberek! Tessék felnőni, elfogadni, és nem ujjal mutogatni a másikra, mint az óvodában!
Tudom, most nagyon sokan le fognak pontozni, de nem igazán érdekel, pusztán a véleményemet fejtettem ki. :)
Na akkor ott van az amelyik lakást kér cserébe!
Azt mondtad van pénzed.
20:33
ezt az "életutat" nem választani szokták...
Keress egy béranyát és irány románia. Bár asszem ez esetben ugye petesejtet is adnia kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!