Bántana titeket, ha a férjetek nem adott volna semmit karácsonyra?
Én vettem neki ajándékot, és tudta is, hogy meglepetéssel készülök. Ezzel szemben ő nem vett semmit, csak amikor én átadtam, akkor mondta, hogy elmegy, és vesz valamit nekem. Persze erre mondtam, hogy nem kell, ne menjen. Sokat dolgozik, de azért lett volna ideje valami kis apróságot beszerezni. Még arra sem volt/van figyelemmel, hogy 38 hetes terhes vagyok, és a figyelmesség mindennél többet jelent. Ma hülyeségből mondtam neki, hogy nekem legalább eszemben volt, hogy megajándékozzam őt, erre ő azt mondta, hogy én nem érdemlem meg. Mikor meg elkezdett hullani a könnyem, akkor azt mondta, hogy mi van, megsértődtél? Sajnos neki ezek a bántások fel sem tűnnek, nekem pedig nagyon fájnak.
Ti erre az egészre hogyan reagálnátok?
10 éve vagyunk együtt, ebből három éve házasok, és most fog a kicsi fiunk megszületni.
Köszi előre is a válaszokat!
Megbeszéltük, már amennyire lehet vele. Azt mondta, hogy ő csak viccelt, és hogy ne vegyem komolyan. Hát sajnos nekem nem sikerül az ilyen beszólásokat nem komolyan venni. De bízom benne, hogy a beszélgetés után majd figyelmesebb lesz.
Köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!