Bántana titeket, ha a férjetek nem adott volna semmit karácsonyra?
Én vettem neki ajándékot, és tudta is, hogy meglepetéssel készülök. Ezzel szemben ő nem vett semmit, csak amikor én átadtam, akkor mondta, hogy elmegy, és vesz valamit nekem. Persze erre mondtam, hogy nem kell, ne menjen. Sokat dolgozik, de azért lett volna ideje valami kis apróságot beszerezni. Még arra sem volt/van figyelemmel, hogy 38 hetes terhes vagyok, és a figyelmesség mindennél többet jelent. Ma hülyeségből mondtam neki, hogy nekem legalább eszemben volt, hogy megajándékozzam őt, erre ő azt mondta, hogy én nem érdemlem meg. Mikor meg elkezdett hullani a könnyem, akkor azt mondta, hogy mi van, megsértődtél? Sajnos neki ezek a bántások fel sem tűnnek, nekem pedig nagyon fájnak.
Ti erre az egészre hogyan reagálnátok?
10 éve vagyunk együtt, ebből három éve házasok, és most fog a kicsi fiunk megszületni.
Köszi előre is a válaszokat!
Engem is nagyon bantana a dolog. Furcsa. Nem lehet, hogy ideges a kicsi szuletese miatt? Az enyem tiszta ideg volt, pedig nagyon nyugodt tipus, mar a 36. hettol minden este menni akart a korhazba. Lehet, hogy ez a baja?
Bar azt irtad, hogy neki ezek a bantasok fel sem tunnek, akkor elotte is tobbszor elofordult?
Hehe, mindig meglepetés? :D Ezen mosolyogtam.
Be is jelentem majd a páromnak, hogy minden szex után jön egy pezsgővel. Ha terhes vagyok akkor pedig egy tábla csokival.
attól függ, merről közelítjük meg a dolgot. Ha a 10 év alatt ez többször így történt, (írod, hogy ezek a bántások neki fel sem tűnnek)akkor nem bántana, mert 10 év alatt megszoktam, és nem álltam tovább, hanem inkább gyermeket szülök.
Ha a 10 év alatt ez nem történt meg máskor, akkor nekiállnék kideríteni, hogy mi történhetett az én bűbáj kis férjecskémmel..
Én amikor terhes voltam elfelejtettem a házassági évfordulónkat. Totál kiment a fejemből. Lehet, hogy neki is az ajándékozás. Izgul a baba miatt.
De abban van valami amit a többiek mondanak: ha 10 éve ilyen és ez neked ennyire fáj, akkor nem kellett volna hozzámenni, gyereket szülni neki. Ha meg most lett ilyen hirtelen, akkor lehet hogy megbántottad.
Nagyon jó ember ő, mert sokat dolgozik azért, hogy közös otthonunk legyen, és a munkahelye is húzós, de hát a figyelmesség nem az erőssége. Pedig tudja, hogy én már egy kis figyelemnek is örülni tudok. A babát nagyon várjuk, de azért persze emiatt nem hiszem, hogy elfelejtette a karácsonyi ajándékvásárlást, mert a családtagoknak együtt vettünk meg mindent.
köszönöm a válaszokat
Megpróbálom vele megbeszélni a dolgot, hátha jobb lesz a lelkemnek.
az, hogy dolgozik, még nem jelenti azt, hogy jó ember.
főleg ha olyat mond, hogy nem érdemled meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!