Elmerjek menni így valahová szilveszterkor?
Karácsony a családé, szilveszter a barátoké
ez aranyszabály :D
Amúgy úgy bírom az ilyet, hogy ott hagyná ha akarná.
Nekem itt hagyná anyukám apámat, csak éppen választhat: hajléktalan vagy van háza alkoholista apám mellett?
Na, melyik a jobb?
Az ő egy keresetéből nem telne albérletre, a szülei nem élnek, nem tudnánk hova menni.
Ne higyjétek, hogy az ilyen feleségek élvezik az ilyen életet! ÉS azt is könnyű mondani, hogy minek mentek ilyenhez?
Én apám se volt mindig ilyen... Senkire nincs ráírva, hogy 15 év múlva milyen lesz.
Utolsónak:
Hát, ha a kérdező édesapjától el tudott válni, biztos el tudna válni a piás nevelőapától is. De a kérdésben szó sem esett arról, hogy az anyuka el akarná hagyni a piás párját.
A kérdezőnek: és most már így éled le az életed, hogy anyukád mellett leszel mindig és együtt viselitek el a piás papa viselt dolgait? Vagy mikor jön el az ideje, hogy legalább te otthagyd (egy napra)?
Részvétem az apukád miatt!
De anyukád el tudná küldeni a piás párját vagy sem? Ha igen, miért nem teszi meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!