Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » VAn aki elégedett az ünnepek...

VAn aki elégedett az ünnepek miatt, és csodás karácsonya volt? Vagy csak én vagyok az egyetlen akinek tök jól sikerült, és boldog?

Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 17:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Egész jó lett végül, bár hiányoztak kicsit a szüleim és az anyósomék. Idén csak hármasban karácsonyoztunk a férjemmel és a fiunkkal. Kicsit megcsúsztam az ünnepi menüvel és emiatt egy kicsit mérges vagyok magamra, de azért csak a helyére került minden. Hála Istennek nálunk nem volt vita és veszekedés, mondjuk máskor sem marjuk egymást.
2010. dec. 25. 20:31
 22/27 anonim ***** válasza:

Nekem is tök jól sikerült, együtt volt a család, jókat beszélgettünk, és legalább együtt töltöttünk egy kis időt és rég nem látott rokonokkal is találkoztunk.

Persze emelett, akárki akármit mond, az ajándékoknak is nagyon örülök.. főleg a meglepetéseknek, amik nem voltak olyan nagy, értékes dolgok, de nagyon örültem nekik :)

2010. dec. 25. 20:32
 23/27 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon jól sikerült :) mindenki békés és boldog volt, együtt voltunk :) és az ajándékokat is eltaláltuk.

Annak, aki szerint unalmas volt: máskor rendezd te a karácsonyt, főzzél-süssél, takarítsál te, rohangálj te bevásárolni az utcsó pillanatban a kajákhoz te, díszitsd te a karácsonyfát és a többi. Rögtön nem lesz unalmas! Kamaszként én sem értettem mindig, hogy mi ebben a stresszes, és a fárasztó. Amióta saját családom van, és én rendezem a karácsonyt, azóta értem. Mégha a férjem segít is bevásárolni, fát feldíszíteni.

Aki szerint xar volt: senki más nem tudja széppé tenni, csak ti. Nyilván egy kamasznak nehezebb, mert a szülei adják a keretet, de több benne a lázadás is, erről viszont ő tehet.

Aki szerint nyálas volt: jobb lenne vérfürdő ezen a napon? vagy az, ha egymásba rúgnánk? egész évben ezt csináljuk, hallgass meg egy híradót. Egyszer egy évben nem árt egy nap, amikor felhívjuk a figyelmet általánosságban arra, hogy legyünk szeretettel a másik iránt és viseljük el egymást. Nem hinném, hogy nyálas lenne. Képzelem milyen lehet a lelkivilágod. :(

2010. dec. 25. 21:14
 24/27 anonim ***** válasza:

Hát őszintén szólva, ez eddig életem legszebb karácsonya.

kaptam 1 laptopot, és 1 csomó más ajándékot is...

Igaz, hogy vannak kisebb-nagyobb viták, de nem annyira durvák...

Remélem a holnapi nap lassan telik majd, nem úgy mint a mai.

És azt is remélem, hogy semmi sem rontja már el ezt a szép ünnepet.Mindenkinek boldog, békés Karácsonyt kívánok:)

2010. dec. 25. 21:35
 25/27 OliaTIRA ***** válasza:
ez nekem szolt? Hat tudd meg hogy minden masnap takaritok.mindennap fozok. Minden heten bevasarolok... Nem csak ilyenkor kell szeretni egymast. Gyülőlöm a karacsonyt. Anyam meghalt most meg jobban.
2010. dec. 28. 16:52
 26/27 OliaTIRA ***** válasza:
18/ l
2010. dec. 28. 16:55
 27/27 anonim ***** válasza:

Úgy volt, hogy idén párom szülei és húga jönnek fel vidékről hozzánk karácsonyozni, de a munkahelyek miatt ezt nem lehetett összehozni. Én viszont kivételesen 23-án és 24-én se dolgoztam, így egész jól elkészültem. Nem csak a családnak sütöttem, de még a kutyiknak is összehoztam egy kutyasütit, amit évek óta tervezek de még sose volt időm nekik is sütögetni.

Párom is sokat segített és apukám is. 24-én délután leutaztunk vidékre a párom szüleihez, akik már nagyon vártak minket. Nagyon szeretnivaló emberek. Mindig ünnep, ha hozzájuk mehetünk és nem csak a távolság miatt. Másnap körbeutaztuk a rokonságukat, nagy részüket én még nem is ismertem. A rokonság és párom édesanyja nagyon félt minket az éhenhalástól, ezért annyi süteményt és fagyasztott kacsát és tyúkot tukmáltak ránk, hogy itthon majdnem sírva fakadtam, hogy ránk fog romlani a drága étel. Szerencsére van egy plusz öreg hűtőnk, amit gyorsan beüzemeltünk és 1 hétig nem főztem semmit ezután. Persze ezalatt apukám is készült kajával, de hát éthető, hogy ő is készülni akart valamivel...Este nagy meglepetésként kivételesen olyan ajándékot adtam neki, amit nem illik: pénzt (meg persze könyvet is). Nem tudott róla, hogy néhány napja lefoglalózták a házat, aminek a felújításában nagyon sokat segített, meglepetésnek szántam. Évek óta munkanélküli, most ez nagyon jól jött.

Kutyusok imádták a kutyasütit, máskor is sütök:)))

Nagyon szép volt a karácsonyunk. Közben még azt is elhatároztuk a párommal, hogy ideje összekötnünk az életünket egy gyerekkel.

2011. jan. 1. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!