VAn aki elégedett az ünnepek miatt, és csodás karácsonya volt? Vagy csak én vagyok az egyetlen akinek tök jól sikerült, és boldog?
Nekem is tök jól sikerült, együtt volt a család, jókat beszélgettünk, és legalább együtt töltöttünk egy kis időt és rég nem látott rokonokkal is találkoztunk.
Persze emelett, akárki akármit mond, az ajándékoknak is nagyon örülök.. főleg a meglepetéseknek, amik nem voltak olyan nagy, értékes dolgok, de nagyon örültem nekik :)
Nekem nagyon jól sikerült :) mindenki békés és boldog volt, együtt voltunk :) és az ajándékokat is eltaláltuk.
Annak, aki szerint unalmas volt: máskor rendezd te a karácsonyt, főzzél-süssél, takarítsál te, rohangálj te bevásárolni az utcsó pillanatban a kajákhoz te, díszitsd te a karácsonyfát és a többi. Rögtön nem lesz unalmas! Kamaszként én sem értettem mindig, hogy mi ebben a stresszes, és a fárasztó. Amióta saját családom van, és én rendezem a karácsonyt, azóta értem. Mégha a férjem segít is bevásárolni, fát feldíszíteni.
Aki szerint xar volt: senki más nem tudja széppé tenni, csak ti. Nyilván egy kamasznak nehezebb, mert a szülei adják a keretet, de több benne a lázadás is, erről viszont ő tehet.
Aki szerint nyálas volt: jobb lenne vérfürdő ezen a napon? vagy az, ha egymásba rúgnánk? egész évben ezt csináljuk, hallgass meg egy híradót. Egyszer egy évben nem árt egy nap, amikor felhívjuk a figyelmet általánosságban arra, hogy legyünk szeretettel a másik iránt és viseljük el egymást. Nem hinném, hogy nyálas lenne. Képzelem milyen lehet a lelkivilágod. :(
Hát őszintén szólva, ez eddig életem legszebb karácsonya.
kaptam 1 laptopot, és 1 csomó más ajándékot is...
Igaz, hogy vannak kisebb-nagyobb viták, de nem annyira durvák...
Remélem a holnapi nap lassan telik majd, nem úgy mint a mai.
És azt is remélem, hogy semmi sem rontja már el ezt a szép ünnepet.Mindenkinek boldog, békés Karácsonyt kívánok:)
Úgy volt, hogy idén párom szülei és húga jönnek fel vidékről hozzánk karácsonyozni, de a munkahelyek miatt ezt nem lehetett összehozni. Én viszont kivételesen 23-án és 24-én se dolgoztam, így egész jól elkészültem. Nem csak a családnak sütöttem, de még a kutyiknak is összehoztam egy kutyasütit, amit évek óta tervezek de még sose volt időm nekik is sütögetni.
Párom is sokat segített és apukám is. 24-én délután leutaztunk vidékre a párom szüleihez, akik már nagyon vártak minket. Nagyon szeretnivaló emberek. Mindig ünnep, ha hozzájuk mehetünk és nem csak a távolság miatt. Másnap körbeutaztuk a rokonságukat, nagy részüket én még nem is ismertem. A rokonság és párom édesanyja nagyon félt minket az éhenhalástól, ezért annyi süteményt és fagyasztott kacsát és tyúkot tukmáltak ránk, hogy itthon majdnem sírva fakadtam, hogy ránk fog romlani a drága étel. Szerencsére van egy plusz öreg hűtőnk, amit gyorsan beüzemeltünk és 1 hétig nem főztem semmit ezután. Persze ezalatt apukám is készült kajával, de hát éthető, hogy ő is készülni akart valamivel...Este nagy meglepetésként kivételesen olyan ajándékot adtam neki, amit nem illik: pénzt (meg persze könyvet is). Nem tudott róla, hogy néhány napja lefoglalózták a házat, aminek a felújításában nagyon sokat segített, meglepetésnek szántam. Évek óta munkanélküli, most ez nagyon jól jött.
Kutyusok imádták a kutyasütit, máskor is sütök:)))
Nagyon szép volt a karácsonyunk. Közben még azt is elhatároztuk a párommal, hogy ideje összekötnünk az életünket egy gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!