VAn aki elégedett az ünnepek miatt, és csodás karácsonya volt? Vagy csak én vagyok az egyetlen akinek tök jól sikerült, és boldog?
Amúgy én imádom a Karácsony de az ezévi..Rosszul vagyok ha tnap estére gondolok.:S
Előző volam.
14L
Kisgyerekkorom óta ez az elsö boldog karácsonyom!!:) Apám kivételesen józan volt, akkor nagyon jó fej, elsö karácsony a férjemmel és a 4 hónapos lányunkkal akiket nagyon imádok! Holnap meg jön a két növérem és az egyiknek a párja. Öket is nagyon szeretem. Nem vagyunk szükösen most anyagilag sem, szóval minden úgy volt ahogy lennie kell!!!:)
22/L
Örülök,hogy másoknak is volt csodás karácsonyuk.
Mi is nagyon jól éreztük magunkat,pedig a testvéreimtől,családtól jó messze vagyunk. Hála az internetnek és a telefonnak,tudtuk még velük is ünnepelni egy kicsit..Mi hárman (1 gyerek) jól elvoltunk.Sütöttünk,főztünk,majd kártyáztunk,monopoly társasjátékoztunk majd filmet néztünk.De a lényeg,hogy nem volt munka,nem volt rohanás,nem volt fejtörés,hogy mi legyen a kaja,és együtt voltunk...
Nem rontottuk el avval,hogy ki kapott és mit karácsonyra,mert szerintem nem erről kell hogy szóljon..Mi évek óta nem ajándékozzuk meg egymást.Ajándék helyett inkább örülünk egymás társaságának...Soha nem tudhatjuk,hogy hány karácsonyunk lehet még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!