VAn aki elégedett az ünnepek miatt, és csodás karácsonya volt? Vagy csak én vagyok az egyetlen akinek tök jól sikerült, és boldog?
Borzalmas volt. Szülinap és karácsony egyszerre elrontva... :( Viták, viták, viták... Karácsonyfánk sincs.. Emlékezetes marad, de az biztos, hogy nem a jó dolgok miatt!!!
Örülök, hogy másnak legalább jól telt! :)
Nálunk anyám és nevelőapám épp válás küszöbén vannak de most minden rendben félretették a dolgokat. Talán minden megmarad mostmár jónak. Nem üvöltöztek egymással meg ilyenek eddig se egyszerűen csak "unalmassá váltak egymásnak". Apámnál is elég jól alakultak a dolgok.
15/F
Az egész xar vlt.
Idegen helyen(anyám pasiának apjánál),savanyú hangulat apáméknál..totál lehangolódtam délután és akkor még jön az este a ráadás.Megyünk Karácsonyozni anyám pasijának az apjához-jelenti be anyám.Ott voltunk egész este.Nagyon fa$za volt.Gratulálok anyámnak nemhogy az egész életemet elba$zta,még a Karácsonyomat is sikerült neki.
A mai nap egy fokkal jobb volt.Mentem mamáékhoz.De ugye anya oda sem jött mert összevesztek mamáékkal.Hogy ki miatt??Kettőt találhattok.Unokatesóim is ott voltak.Jól éreztem magamat. De a Szenteste?! Még a legnagyobb ellenségemnek sem kívánok senkinek ilyen dec24et. Ügyelet,sebészet,tányércsapkodás délelőtt..De ez nagyon hosszú.
Ja az ajik jók voltak..:) Csak az annyira nem fontos.Nekem jobban esett VOLNA ha itthon lehettem VOLNA,és ha nem lett VOLNA az egész délelőttös ügyelet és a reggeli csapkodás.
Örülök hogy neked jól sikerült!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!