Dolgozni mindenképpen, külföldön szeretnék. Nem tudok itthon megélni, bár nem egy szakmában tudnék dolgozni. Azt, hogy végleg elköltöznék-e, a körülményekre bízom. Éltem már néhány hónapot külföldön. Nem éreztem azt a mérhetetlen hiányt. A sokkal kiegyensúlyozottab élet, erősen befolyásolja az ember hiány érzetét. A vidéki rokonaimat külföldi ként, lehet, hogy sűrűbben tudnám meglátogatni, mint így hogy itthon élek, de épp nincs 10 ezrem tankolni! :)) Szomorú, de ha bele gondolunk, hogy sokan csak virtuálisan tartjuk a kapcsolatot az ismerőseinkel, akkor ezt miért ne tehetnénk meg 2000 km-rel távolabbról???
2010. dec. 25. 17:27
12/21 anonim válasza:
Nem. Szeretem ezt az országot. Csak az a baj, hogy nehéz a megélhetés, úgyhogy nem tudni, mit hoz a sors. Ha egyszer arra kerülne a sor, hogy itthon nem tudok megélni, kint viszont lenne valami munka, akkor kimennék. De ha lehetőség adódna, jönnék is vissza.
2010. dec. 25. 17:34
13/21 anonim válasza:
Igen, én mindenképpen, véglegesen! Hogy miért? Csak körül kell nézni! Pontosan még nem tudom hova, de biztos, hogy nyugatra, vagy akár Amerikába is:D
2010. dec. 25. 17:35
14/21 anonim válasza:
Igen,nővérem kinn él Kanadába alig várom,hogy utána mehessek.=)
2010. dec. 25. 18:01
15/21 anonim válasza:
Igen. A gimi befejezése után Olaszországba szeretnék menni továbbtanulni, újságíró szeretnék lenni divat témában, ami azért Magyarországon nem túl esélyes. Szeretnék véglegesen kiköltözni Milánóba, a Cosmo-nak vagy a Vogue-nak dolgozni. Írni, amit a legjobban szeretek. Remélem megvalósul, most is írogatok ezt-azt, illetve keményen tanulok olaszul.
14/L
2010. dec. 25. 21:20
16/21 Tubarózsa válasza:
Hali! én Németbe megyek, ha mindenjól megy februártól, ha nem akkor a nyáron, megyek. és vszínű hogy véglek.(vagyis majd ha nyugdíjas leszek jövök haza) de hiányozni fog Magyarország:)
20L
2010. dec. 25. 21:42
17/21 anonim válasza:
utolsó, merre mész(helyileg)?
Remélem vissza tudok menni nyáron dolgozni Németbe, és ha tudok, akkor maradok, ha nem, akkor hazajövök télire. Majd kiderül
2010. dec. 25. 23:34
18/21 Tubarózsa válasza:
hali tegnapi 21:42es vagyok
23:34nek: Münchenbe megyek ha összejönn.:)
2010. dec. 26. 19:18
19/21 anonim válasza:
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:42
Hopp :D Mintha megéreztem volna a választ.
Én is oda megyek vissza minden reményem szerint, bár az idén nem egyedül voltam, így nem kerestem magyar új ismerősöket itt-ott, de jövőre máshogy lesz...
2010. dec. 26. 22:00
20/21 anonim válasza:
Ahogy egy másik válaszoló, úgy én is Olaszországba szeretnék kiköltözni. Ebből adódóan ott is szeretnék dolgozni. Hogy mit azt még pontosan nem tudom. Gimnazista vagyok (most kezdtem). Ha elvégzem akkor szeretnék kimenni lehetőleg Szicíliába :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!